Dagens horoskop måndag 27/11

26 nov, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är det fullmåne i Tvillingarnas tecken vilket gör det här till en bra dag när det kommer till både verbal kommunikation och affärer. Du är både ärlig och övertygande på samma gång vilket gör att människor uppfattar dig som pålitlig. Kvällen handlar om framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Fullmånen hjälper dig att komma till rätta med ett beslut som du fattat. Du är ingen vän av förändringar, men idag inser du det riktiga i att gå vidare och släppa det förflutna. Du landar också i ett beslut som rör arbetet eller privata affärer. Dagens nyckelord är acceptans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen präglas helt och fullt av Fullmåne i ditt eget tecken. Det förstärker både dina bra och dina sämre egenskaper. Det som är påtagligt just nu är din ovilja att binda dig, oavsett om det gäller löften till personer eller avtal. Du känner dig fångad och begränsad när du tvingas att lova något.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har hamnat i en jobbig situation som har kantats av lögner och halvsanningar. Det handlar om en relation som varken är bra för dig eller för den andra personen ifråga. Ni håller fast vid varandra mest av gammal vana. Idag är det en bra dag att skärskåda er relation.

Lejonet 23/7-22/8

Du lever lite enligt ledorden, gör om och gör rätt idag. Efter att ha misslyckats med något så känner du att det är bättre att helt göra om från början än att försöka rätta till misstaget. Ibland kan det vara mer tidskrävande att fixa ett fel än att gå tillbaka till ruta ett igen.

Jungfrun 23/8-22/9

Nu när det är Fullmåne i Tvillingarnas tecken kan du uppleva att du blir både mer nyfiken och rastlös på samma gång. Du kastar dig gärna in i nya projekt utan att fundera så mycket, men du tröttnar lika fort som ditt intresse har väckts. Det gör att du lämnar saker halvfärdiga, både på jobbet och hemma.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Vågen är känd för att ha jobbigt att fatta beslut och det förstärks under den här veckan av Fullmånen. Även om Fullmånen oftast stärker förmågan att gå vidare och att bestämma sig så fungerar den lite på motsatt sätt för dig. Du blir ännu veligare och det påverkar din vardag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vet att du måste ventilera dina känslor, men du vill göra det på ett sätt så att det blir tydligt att det handlar om dig och inte om någon annan. Dagen handlar om att söka ord och att hitta sätt att uttrycka sig på. Kvällen passar bra till fysiskt krävande aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med den bästa av kombinationer. Idag är du väldigt rationell samtidigt som du litar på dina instinkter. Det är en fin balansgång som du klarar galant. Hela dagen flyter på utan problem och du känner att du har ork och vilja att vara social. Kvällen handlar om passion.

Stenbocken 22/12-19/1

För ett tag sedan fattade du ett ganska avgörande beslut om din framtid, men det är först idag som det kommer att sjunka in på allvar. Som jordtecken har du svårt för förändringar så det kommer att kännas konstigt till en början, men när du väl inser hur bra du mår så är det lättare att släppa taget.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många viljor omkring dig idag och det är lite upp till dig att få dem att dra åt samma håll. Du är en vän av kompromisser, men du upptäcker snart att det finns vissa personer som bara vill göra saker på sitt sätt. Det kan vara dags att du säger ifrån.

Fiskarna 19/2-20/3

Fullmånen påverkar dig att bli ärligare och mycket mer framåt än du brukar vara. Du säger vad du tänker utan att filtrera och det kan vara bra till en viss gräns. Tänk på att sanningen kan vara väldigt subjektiv, särskilt när det rör olika kulturer och tycke och smak.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons