Dagens horoskop tisdag 28/11

27 nov, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att göra saker för din egen skull och din framtid. Det blir en spännande dag där du fattar avgörande beslut, men också blir överraskad av saker som sker i din omgivning. Det viktigaste den här dagen är att vara öppen och att lägga dina fördomar åt sidan.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en härlig charm hos dig idag. Du är både verbal och insiktsfull på samma gång. Visst kanske du pratar lite väl mycket mellan varven, men det mesta du säger är genomtänkt och klokt, kryddat med lite ironi och varm humor. Den här dagen blir en paus i en ganska intensiv vardag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du brukar kunna komma överens med de flesta personer, men på alla arbetsplatser finns det alltid en som man undviker och hen har en tendens att dyka upp överallt idag. Du vill försöka hålla en professionell ton till den här kollegan, men du upplever att det är svårt.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att göra slut. Det behöver inte röra sig om ett förhållande utan det kan handla om en arbetsrelation, en vän eller en bekant. Det som är viktigt är att du är ärlig både mot dig själv och mot hen. Ibland mår man bättre av att släppa taget.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om att komma ikapp. Efter försening med ett projekt där du fått göra om saker så måste du rappa på om du ska klara av den tidsplan som du har. Kvällen handlar om att koppla bort jobbet, antingen med vänner eller genom en hobby.

Jungfrun 23/8-22/9

Även under tisdagen märker du av den rastlösa energin som kommer från Tvillingarna. Du vill gärna göra omväxlande saker idag och du blir snabbt uttråkad när det inte händer så mycket. Det här är en ovanlig känsla för dig. Vanligtvis är du väldigt bekväm med fasta rutiner och lite variation.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen ber en chef dig om hjälp i en viss fråga och det gör dig lite förtvivlad. Du vet att du inte bara behöver välja, du kommer att vara tvungen att välja bort människor eller uppgifter från ett visst projekt. Vågen hatar att behöva selektera, oavsett om det rör sig om.

Skorpionen 23/10-21/11

Efter att ha trevat dig fram lite i mörkret under gårdagen så börjar dina tankar att bli klarare. Du är mer säker på vad det är du vill ha sagt och du vet nästan hur du ska formulera dig. Under eftermiddagen kan en chef få en annorlunda idé som hen vill att du genomför.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Månen gör dig mer inkännande än vanligt och dämpar dina energitoppar så att du får en jämnare fördelning av orken genom dagen. Det blir en bra tisdag där du ägnar dig åt mer tålamodskrävande uppgifter än du brukar. Kvällen handlar om aktivitet och att träffa vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du på ett strålande humör och du strör din charm omkring dig. Det här är en dag då du bjuder på dig själv och njuter av livet. På arbetet kan singel Stenbocken ha en, eller till och med två flirtar, inget som är så allvarligt men det piggar upp vardagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en trevlig dag som innefattar både hårt arbete och socialt umgänge. Du går gärna ut och tar en längre lunch om du har den möjligheten. Att äta gott mitt på dagen och att kunna ta sig tid att prata med dina kollegor är viktigt för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Även den här dagen är du väldigt ärlig, men om du inte ser upp kan du såra en vän i onödan. Att inte säga vad du tycker rakt ut är inte detsamma som att ljuga. Vissa åsikter gagnar inte mottagaren och då behöver man inte framföra dem. Kvällen blir förtrollande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons