Dagens horoskop onsdag 29/11

28 nov, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen är en dag då du kan vara väldigt känslomässigt labil. Du försöker att inte bli berörd av kritik eller pikar, men det är svårt, särskilt när en kollega vet vilka knappar hen ska trycka på. Det har länge varit en spänd stämning mellan er, något som blir påtagligt idag.

Oxen 20/4-20/5

Du har en släkting eller yngre vän som står inför något av en livskris. Det låter dramatiskt, men i själva verket handlar det om att hen är på väg från en fas i sitt liv in i en ny. Du finns där med goda råd och ett lugn som hjälper hen att känna sig trygg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Istället för att utmana ditt tålamod idag så ser du till att försöka undvika en viss person som tenderar att gå dig på nerverna. Det kanske är den enklaste utvägen, men ibland kan enkelt vara bra. Kvällen bjuder på en riktig utmaning för din del.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det dags att ta nya tag på jobbet. Du går från en uppgift till en annan och det är både spännande, lite utmanande och svårt på samma gång. Idag kan du stöta på problem som har med bristande erfarenhet att göra, här gäller det att vara envis och att inte ge upp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag gäller det att du vågar lita på din intuition. Du är inte det tecken som har det mest utvecklade sjätte sinnet, men när du känner på dig något så brukar det röra sig om starka signaler och de bör du följa. Under dagen kan en kollega markera med önskvärd tydlighet att hen har problem med dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har mycket av Tvillingarnas påverkan dämpats och du vill gärna knyta ihop alla lösa trådar som du lämnat efter dig. Det här blir en dag som till stor del handlar om att göra klart saker och om att vara fokuserad. Kvällen kan bjuda på ett roligt möte.

Vågen 23/9-22/10

På onsdagen försöker du landa lite efter en skakig start på veckan. Du har kommit till insikt om att val faktiskt kan vara bra, även om det alltid innebär en risk att välja fel. Det är nyttigt för dig att tvingas fatta beslut eftersom det hjälper upp ditt självförtroende, om inte på en gång så på sikt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Efter att ha funderat mycket fram och tillbaka i början av veckan så har du inte bara landat i vilket beslut du ska ta, du har också insett att det bästa du kan göra är att prata direkt från hjärtat. Om du försöker krångla till situationen med ett inövat tal så kommer det bara bli konstigt och tillgjort.

Skytten 22/11-21/12

Idag försvinner lite av balansen inom dig och då åker berg och dalbana i dina känslor. Du kan fräsa ifrån, vara nära både till tårar och skratt. Den som försöker köra med dig får skylla sig själv, du tolererar inte att någon försöker bossa över dig, så säger du ifrån på skarpen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är mycket att göra den här onsdagen och du jobbar på som en liten maskin. Du har planerat något väldigt utmanande imorgon eller till helgen och du försöker hålla dina tankar bort från det som komma skall. På kvällen är du gärna spontan och gör något tillsammans med dina vänner.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du märker att en eller flera kollegor tar din flexibilitet som svaghet och försöker utnyttja dig. Man ska aldrig förväxla Vattumannens förmåga att kompromissa med oförmåga att leda. Idag blir du irriterad på allvar och då sätter du ned foten ordentligt. När du är arg så lyssnar man.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en kollega som är lysande men alldeles för blyg för att våga visa upp sig. Idag försöker du pusha hen lite så att hen faktiskt kan få beröm för sin insats och inte låta någon annan ta äran för hens jobb. Det är något med den här personen som väcker en beskyddarinstinkt hos dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons