Dagens horoskop torsdag 30/11

29 nov, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag försöker du att hålla dig undan och slicka dina sår. Du vet att du är lite väl lättkränkt just nu, men du kan inte hjälpa hur du känner. Det är bara att acceptera att dina känslor och din hjärna inte pratar samma språk. Kvällen handlar om att ha kul tillsammans med vänner.

Oxen 20/4-20/5

Idag känner du dig lite osäker och det gör dig extra känslig för kritik. Även om du inte känner att du gjort något fel så tar du åt dig när en chef går ut med allmän kritik riktad till hela personalen. Du blir arg på dig själv att du är så känslig, men du vet att du inte kan påverka hur du känner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag finns det en risk att du antingen hamnar i ett grupparbete eller vid samma lunchbord som den person du försöker att undvika. Det här blir en nyttig övning i tålamod och att acceptera olikheter. Under dagen väntar goda nyheter som kan röra ett lån eller din lön.

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen blir en dag då du använder dig av alla dina knep för att charma en person att hjälpa dig. Till viss del behöver du hens kompetens och insikt i arbetet men det handlar även om att du tycker hen är trevlig att jobba ihop med. En så kallad win-win situation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du riktigt duktig på avslut, särskilt när det rör sig om affärer. Det är en sak att kunna sälja in saker och en helt annan sak att kunna ro uppgörelsen i hamn. Även om du inte säljer saker eller säljer in projekt så har du förmågan att göra klart det du håller på med, innan du går vidare till nästa uppgift.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tampas du med starka känslor och ett ganska ettrigt humör. Du tenderar att provocera fram jobbiga situationer utan att ens vara medveten om det, det gör att du både kan starta gräl och spela upp scener. När du lugnat ned dig så blir du resonlig och ber om ursäkt för ditt uppträdande.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du möjligheten att antingen testa på nya arbetsuppgifter eller lära dig saker på en kurs. Du knyter nya kontakter och vissa personer är väldigt öppna mot dig och delar med sig av sina hemligheter. Vågen avskyr att behöva vakta på sin tunga så du blir frustrerad av förtroendet.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du både stark och passionerad. Du följer den väg du valt utan att tveka och ingen kan påverka dig att tänka annorlunda. När du vill så är du helt immun mot grupptryck och det är något dina kollegor märker av idag. Under eftermiddagen möter du nya, spännande personer.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det mycket som händer både på och utanför ditt arbete. Här gäller det att du hänger med i svängarna så att du inte missat något av allt det roliga. Kvällen bjuder på aktiviteter och på en massa nöjen. Var inte ute för sent bara, det händer mycket på fredagen med.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att kliva ut från din komfortzon och göra något som både inspirerar och skrämmer dig på samma gång. Du måste bevisa för dig själv att du är modig nog att sticka ut. Kvällen handlar om nöjen men också om att stötta en familjemedlem.

Vattumannen 20/1-18/2

Eftersom mjukhet inte verkade fungera i början på veckan så har du bestämt dig för att leda arbetet med fast hand. Oavsett om det är du som är chef eller inte så är det du som bestämmer, det kommer alla ha klart för sig innan dagen är slut. Kvällen handlar om nöjen.

Fiskarna 19/2-20/3

På torsdagen har du svårt att fokusera och det finns en risk att du missar vissa viktiga detaljer. Vad du kan göra är att skriva ned det du bör komma ihåg, då risken för missar mindre. Kvällen bjuder på en härlig överraskning och på användbar information.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons