Dagens horoskop fredag 1/12

30 nov, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen vaknar du stark och med en härlig dos självförtroende. Dina svajiga känslor är betydligt mer stabila den här dagen och det gör att du kan bemöta kritik men både självinsikt och en nypa salt. Dagen blir rolig och bjuder på många tillfällen till skratt.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du föremålet för många personers uppmärksamhet och det är både roligt och lite konstigt på samma gång. Oxen söker sällan att vara medelpunkten i ett sällskap, även om du kan glittra till och ta över mellan varven. Kvällen bjuder på god mat, lite skvaller och allmänt mys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har laddat energi hela veckan utan att ens veta om det så det spritter i kroppen på dig idag. Ditt leende är smittsamt och dina skämt får människor att må bra. Idag är du väldigt aktiv på jobbet, du är på hugget helt enkelt. Även kvällen handlar om att hålla igång, men då är det nöjen som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Du brukar sällan utmana dig själv, men idag kan du inte komma undan. Din chef vet att du kan mer än du visar och hen prövar dig på olika sätt för att kunna få fram det bästa ur dig. Det blir en rolig och annorlunda dag som sätter ditt tålamod på prov.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På fredagen kombinerar du dina sociala talanger med din förmåga att jobba bra och snabbt. Det blir en riktigt rolig och produktiv dag. Idag jobbar du nära en kollega som intresserar dig och du får möjligheten att lära känna hen lite närmare. Kvällen bjuder på en oväntad invit.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen präglas av samma intensiva känslor och dramatik som torsdagen. Idag försöker du undvika att trampa människor på tårna, men några vassa kommentarer kan ge upphov till ett rejält vardagsdrama. Kvällen blir lugnare känslomässigt, men minst lika aktiv som dagen.

Vågen 23/9-22/10

Det är fredag och du är på topp. Både energimässigt och känslomässigt strålar du idag. När du är på det här humöret så är du charmen själv. Du blir snabbt mittpunkten i varje sällskap. Kvällen bjuder på ett äventyr om du bara har modet att lämna din komfortzon.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag blir du utmanad både intellektuellt och fysiskt av en nära vän eller kollega. Du är en person som inte alltid svarar upp mot en utmaning, men idag har du lust att bevisa vad du kan. Det blir en rolig dag med tydliga tävlingsinslag. Kvällen handlar om vänner och om att ha kul.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen går försvinnande snabbt. Du har så mycket att göra att du inte märker hur tiden rinner iväg. Det värsta är för de Skyttar som planerat att smita tidigare, det kommer att bli svårt. Den här dagen får du roliga nyheter som har med en vän eller bekant att göra. Kvällen bjuder på god mat.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en rolig dag som går fort. Det är mycket planerat den här dagen och det gäller att passa tiderna annars kan hela ditt tajta schema gå åt skogen. Du är inte en person som planerar med marginal, du förutsätter att allt ska fungera enligt plan. Kvällen blir social och lite annorlunda.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag passar du på att uppdatera dig på det du missat under veckan. Det har varit mycket jobb så du har inte hunnit med alla intriger. Du kan vara en riktigt skvallerkärring när du sätter den sidan till, men du menar inget elakt med det. Kvällen blir rolig och lättsam.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som trivs att jobba i grupp, men då krävs det sammanhållning och god stämning. Idag jobbar du aktivt för att skapa en känsla av gemenskap och då ingår det att kunna ge och ta kritik på ett bra sätt. Kvällen blir riktigt annorlunda. Du testar dina gränser.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons