Dagens horoskop lördag 2/12

01 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du på ett strålande humör. Du vill, du kan och du tvekar inte. Oavsett om du ger dig ut på äventyrliga aktiviteter eller bara utmanar ditt sätt att tänka och tycka så blir det en dag då du lär dig saker. Det här är en bra dag om du vill lära känna nya människor, till exempel genom en ny hobby.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det julmys och nöjen som står på agendan. Det kan vara att du pysslar med familjen hemma, att du går på en julmarknad eller att du besöker årets första glöggmingel. Kvällen blir social, rolig och bjuder på en härlig smakupplevelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har tusen projekt hemma idag och på det så vill du gärna ut i den friska luften. Det blir en aktiv dag som börjar tidigt och slutar sent. Du sliter hårt för att beta av alla punkter på din lista. Även om du är trött på kvällen så är du nöjd med din insats.

Kräftan 21/6-22/7

Idag testar du något nytt och tålamodsprövande. Du tycker att det är svårt, men samtidigt kan en influens från eld driva på dig och få dig att vilja lyckas. Du har en starkare vinnarinstinkt än du brukar ha, och det hjälper dig att nå dina mål den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har antingen en släkting, familjemedlem eller vän som både är envis och väldigt bestämd. Idag känner du dig tvungen att säga nej till den här personen och det kommer att utlösa en lång diskussion. Det är bara att stålsätta sig och göra det du vet är rätt för dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har gett en vän eller en släkting ett löfte om hjälp idag och du gör ditt bästa för att försöka slingra dig ur det. Du har andra, roliga aktiviteter på gång. Frågan är om den här personen kan sympatisera med dig och låta dig komma undan eller om du helt enkelt får bita i det sura äpplet.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att vara modig. Det behöver inte innebära att du hoppar fallskärm eller kastar dig ut för offpist backar. Det handlar snarare om att utmana dig själv på områden som du inte riktigt behärskar. Du har en vän som pushar dig att bli ditt bästa jag.

Skorpionen 23/10-21/11

På lördagen får du ett besked som har med din ekonomi att göra. Du blir lite tveksam eftersom du inte riktigt har klart för dig vad det här beskedet kommer att innebära för dig långsiktigt. Vad du kan göra är att diskutera saken med en vän eller släkting som kan ekonomi bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är dags att prata äkta känslor och det är inte din favoritaktivitet. Även om Skytten kan verka öppen och rak så är du oftast noga med att dölja det du egentligen känner. En vän vill ha mer från dig och vill att du öppnar upp dig för hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen andas julstämning och mys. Det blir en intensiv dag som bjuder på trevliga miljöer, god mat och mycket skratt. Kvällen handlar om vänner och om att träffas och ha kul. Du känner att du prioriterat bort ditt umgängesliv under alldeles för lång tid och det vill du ändra på.

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen hinner du med både vänner och släkt. Det kan vara en trevlig lunch, en julmarknad eller en härlig långpromenad. Du är gärna utomhus under dagens ljusa timmar. Kvällen fokuserar mer på vänner och god mat. Det blir en härlig kväll där du verkligen känner dig bortskämd.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du flera initiativ som gagnar både dig själv och familjen. Det finns en seghet bland dina nära och kära som gör att de inte riktigt orkar ta tag i det som behövs göra. Du ser till att både leda och fördela olika uppgifter inom familjen.Det blir en produktiv dag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons