Dagens horoskop måndag 4/12

03 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du väldigt fokuserad på det du gör och du arbetar ovanligt strukturerat för att vara du. Det blir en bra inledning på veckan där du får mycket gjort utan att stressa. På kvällen har du energi över att göra något mysigt med dina vänner, pyssla hemma eller kanske sporta.

Oxen 20/4-20/5

Du gåt in i veckan med dubbelt jord i ditt tecken och det är bra eftersom det är så mycket att göra på din arbetsplats. Du har en högintensiv dag att se fram emot så se till att vara utsövd. Många Oxar kan ha haft lite problem med sömnen eller att somna i tid den senaste perioden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan väldigt fokuserad. Det handlar både om att hålla tempo och om att göra saker på ett tidseffektivt sätt. Det här är vanligtvis inte ditt sätt att jobba, men just nu mår du bra av lite extra struktur i din vardag. Eftermiddagen kretsar kring ett fynd och en julklapp.

Kräftan 21/6-22/7

Det är mycket att göra på jobbet och du kan ha svårt att koncentrera dig för det är mycket som pågår i ditt huvud. Det bästa du kan göra är att strukturera upp ditt arbete och vara väldigt metodisk, på så sätt är det enklare för dig att jobba utan att behöva fundera över nästa steg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en härlig kombination av framåtanda, kreativitet och struktur idag. Du startar dagen tidigt och slutar sent. Du vet att ta till vara på de tillfällen som du har den här dynamiska kombinationen i ditt horoskop eftersom du lyckas nästan med allt som du företar dig. En bra dag och en ännu bättre kväll.

Jungfrun 23/8-22/9

Med Jungfrun både i Solen och Månen så får du en positiv energiladdning den här måndagen. Har du knepiga uppgifter eller saker som kräver planering är det här den rätta dagen för det. Under eftermiddagen kan nyheter om en vän få dig att börja fundera på ett val som du gjort.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du ovanligt bestämd, det finns mycket som du vill få gjort och då kan du inte vela fram och tillbaka. Du har dessutom många bra och nya idéer. Det blir en riktigt bra start på veckan för din del. Kvällen handlar om ekonomi och om hur mycket du ska lägga på jul och nyår.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen kan vara lite av en revolutionär och det visar du prov på idag. Du avskyr att behöva göra som någon annan säger oavsett om det faktiskt är din chef vi pratar om. Finns det något tecken i zodiaken som har extra svårt för auktoriteter så är det just Skorpionen.

Skytten 22/11-21/12

Skytten brukar sällan lida av dåligt självförtroende, men flera händelser på rad har fått din självkänsla att dala rejält. Idag oroar du dig över att göra fel, att inte räcka till och att vara illa omtyckt av en chef. Det här är ett beteende som går emot din vanliga glada personlighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir intensiv, men på ett bra sätt. Du bestämmer helt och håller över din dag och den friheten gör att allt går så mycket enklare. Till en början så behöver du inte gå upp så blodigt tidigt och du kan äta frukost i lugn och ro, något som garanterar att dagen blir bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Hela den här hösten har du helt eller delvis ägnat dig åt ett omfattande projekt på jobbet. Nu börjar pusselbitarna falla på plats och du ser slutet på en lång resa. Dagen handlar om att knyta ihop lösa trådar och att se den större helhetsbilden, något du är lite av en expert på.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är mycket i ditt liv just nu, särskilt i ditt privatliv och det är många tankar som snurrar i skallen. Just för att du har så mycket i huvudet så är det extra viktigt att du organiserar ditt arbete för dagen. Det är ordning och struktur som behövs både för ditt välbefinnande och för att få något vettigt gjort.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons