Dagens horoskop onsdag 6/12

05 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du att förhandla dig till en fördel och du blir förvånad när du lyckas. Du är även duktig på att lyssna på andra idag och du kan till och med tänka dig att kompromissa fast du vanligtvis avskyr att backa från det du tror på. Under eftermiddagen får du höra användbart skvaller.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du det lugnt, du har inte lika mycket som du brukar på arbetet så du unnar dig att fokusera på de bitar du tycker är mest roliga. Ett möte med en kollega eller bekant piggar upp dagen, hen är en spännande person som attraherar dig. På kvällen har du lovat att vara med på en riktig utmaning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du väldigt svårt att bestämma dig för någonting och det är inte bra eftersom du ska fatta en hel del beslut på jobbet. Du velar fram och tillbaka vilket gör att en kollega kliver in och tar över. Idag får du goda nyheter angående ett köp som du oroat dig för.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det ser ut att vara lite annorlunda aktiviteter på arbetet. Du kanske får pröva på nya saker eller så kan du vara på en kurs eller internutbildning. Det blir roliga och lärorika dagar där du får höra en hel del skvaller om både chefer och kollegor.

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som oftast är positiv och öppen för det mesta, men det finns personer som utnyttjar din generösa natur och det är dags att du börjar öva dig i att säga nej när det blir för mycket. Det här kan gälla både arbete och privatliv. Du kan inte vara med på allt, även om du vill.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du ovanligt velig och det gör att om du nu fattar ett beslut så kommer du ångra dig minuten efter. Undvik avgöranden om du inte måste bestämma något. Skjut upp alla större beslut till slutet av veckan eller helgen. Kvällen handlar om vänskap och om ett förtroende.

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du vara beredd på det oväntade. Händelser och personer vävs ihop på ett väldigt annorlunda sätt och hela dagen får en smått overklig känsla. Försök att vara öppen och att inte tro att du vet saker på förhand. Låt den här dagen få skölja över dig, då blir det som bäst.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en kollega som ständigt blir utnyttjad men som är för snäll för att säga ifrån. Det kan vara både chefer och medarbetare som drar fördel av den här personens ovilja att säga nej. Idag står du upp för din kollega och svarar nej åt hen när hen får en förfrågan som du anser är orimlig.

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen börjar du må lite bättre, då får du en eller flera fina komplimanger av en kollega och det ger dig en del av ditt självförtroende tillbaka. Det är egentligen ingen djup svacka du gått in i så det är ganska lätt för dig att reparera din självkänsla och komma tillbaka ännu starkare och mer positiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag jobbar du på en lite annorlunda plats med nya uppgifter och därför blir du extra förvånad när samma kollega som igår plötsligt söker upp dig här också. Du börjar ana ett mönster och du kan inte bestämma dig om du är oroad eller smickrad av hens uppmärksamhet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har planer på att ta dig någonstans den här onsdagen, det kan vara in till jobbet, en resa eller något som rör en hobby. Idag kan vädret ställa till problem för dig så räkna med väldigt goda marginaler och ha gärna en backup plan om saker skulle gå fel.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du väldigt irriterad på en kollega som freebasar lite väl mycket. Mycket av hens sätt att jobba är väldigt fritt, både från att ta ansvar och i att bry sig om andra personers åsikter. Idag säger du ifrån och du markerar ditt ogillande. Din kollega blir förvånad över ditt beteende.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons