Dagens horoskop torsdag 7/12

06 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag finns det en envishet i ditt tecken som kan ställa till besvär. Du ser inte när det är dags att slänga in handduken, istället stretar du på och hoppas på det bästa. En vän försöker att ge dig goda råd men det är tveksamt om du lyssnar på hen. Det är en stark påverkan från jord som gör dig så tjurskallig.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det kompromisser som gäller. Det handlar om att både få och ge tillbaka. Du brukar ogilla att ändra på dina rutiner, men idag gör du ett undantag, främst för att både du och din kollega gynnas av att du kompromissar. Kvällen handlar om en sport eller en fysisk aktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen handlar om både vett och etikett samt moral och samvete. Många av de här frågorna berör arbetet och ert arbetsklimat. Det kan tyckas konstigt att behöva lyfta den här typen av frågor i en miljö med vuxna människor, men ibland är det förvånande hur illa just vuxna människor uppför sig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Även torsdagen tycks bjuda på variation och trevliga aktiviteter. Det kan vara allt från brainstorming på jobbet till glöggmingel med grannarna. I december är tempot ofta högt både privat och på jobbet så se till att vara noga med både mat och sömn så du orkar med.

Lejonet 23/7-22/8

Idag hamnar du i en situation där du gärna vill vara med på en aktivitet, men du har varken tid eller orken att hänga på. Det tar verkligen emot för dig att tacka nej, men ibland är det nödvändigt. I övrigt en bra dag där du hinner med mycket på arbetet och får tillfälle att umgås med en släkting på kvällen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en ganska trevlig och lättsam dag att se fram emot, även om du har mycket att stå i. Du njuter lite extra av den här tiden på året och som Jungfru är du oftast ute i god tid både med julpynt och klappar, allt för att slippa känna dig stressad. På kvällen får du ett bra erbjudande.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Som Våg är du social av naturen och idag kommer Månen in i ditt egna tecken vilket gör dig ännu mer utåtriktad och glad. Både torsdagen och fredagen passar bra för större grupparbeten. Du har lätt för att anpassa dig efter andra och du får människor att trivas.

Skorpionen 23/10-21/11

Även torsdagen handlar om att försvara de som är svagare, oftast blir dina gester väldigt uppskattade, men det finns en och annan person som kan tycka att du lägger din näsa i blöt. Nu brukar du inte ha några problem med en regelrätt konfrontation, du tycker snarare att lite bråk kan pigga upp.

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen kör du med säkra kort, både privat och på jobbet. Den lite vingliga starten på veckan har satt sina spår och du vill inte råka ut för ett bakslag. Även om du mår bättre och litar på din magkänsla igen så är du fortfarande lite försiktig i din framtoning. Kvällen handlar om en hobby som du älskar.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det ganska uppenbart att din kollega flörtar med dig. Hen har slängt all försiktighet och är mer rak i sina pikar än tidigare. Du vet inte själv hur du känner för personen ifråga. Det har alltid funnits en gnista mellan er, men Stenbocken är oftast väldigt seg i starten när det kommer till relationer.

Vattumannen 20/1-18/2

Även den här dagen indikerar problem som har med natur och väder att göra. Främst handlar det om yttre faktorer som du inte kan påverka. Vad du kan göra är att vara förberedd på det oväntade och att tänka flexibelt både när det kommer till transportmedel och hur du lägger upp dagen som helhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du lite åsnan mellan två hötappar. Det innebär att du står inför ett val, visserligen positivt men det kräver ändå att du bestämmer dig. Eftersom du ser en massa fördelar med båda sidorna av det här valet så kan du bli i det närmaste handlingsförlamad. Diskutera gärna dina tankar med en vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons