Dagens horoskop fredag 8/12

07 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen sätter du vännerna framför jobbet. Det kan vara att du är social med dina kollegor, att du smiter tidigare från arbetet eller pratar och sms lite väl mycket på arbetstid. Du försvarar dig själv med att du brukar jobba hårt i vanliga fall. Kvällen handlar om nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir rolig, glittrig och väldigt kul. Det är en dag som går fort, både för att du har mycket att göra och för att du trivs ganska bra på jobbet för tillfället. Under fredagen får du en komplimang av en chef, och det kan göra dig generad. Kvällen bjuder på en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är riktig fredagsstämning både hemma och på jobbet idag. Du njuter i fulla drag oavsett om det är mycket att göra eller om du kan ta en långlunch med din favorit medarbetare. Kvällen bjuder på härliga nyheter och en möjlighet att börja planera framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag blir ditt intellekt utmanat. Det kan handla om allt från en arbetsuppgift till ett spel med familjen. Du vill gärna visa hur smart du är, men ofta när man vill bevisa något så kan det låsa sig istället. Slappna av och ha kul, se det som utvecklande istället för något på liv och död.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det full fart på dig. Du har så mycket roligt planerat att du knappt hinner med. Oavsett om du jobbar eller är ledig så börjar dagen tidigt och slutar sent. Idag passar du på att göra något snällt för en vän som ofta ställer upp på dig. Kvällen kan bjuda på en flört.

Jungfrun 23/8-22/9

Även fredagen blir rolig och social. Det finns utrymme för både skvaller och lite längre lunch. Du umgås gärna med dina kollega, du kan till och med ha en liten oskyldig arbetsflört som gör att dagen blir ännu mysigare. På kvällen går du gärna ut på en spontan aw.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen går i samma spår som torsdagen. Du är glad, charmig och rolig. Det finns inte en kollega som inte vill umgås med dig och du blir hela arbetsplatsens mittpunkt utan att du anstränger dig. Under den här dagen försöker du hitta en vän att dela en speciell stund med.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det lite mindre att göra på jobbet och det betyder att du kan lägga större tonvikt vid att vara social. Det blir en mysig dag då du gärna umgås med både kollegor och vänner. Kvällen handlar om nöjen och om att träffa nya personer som kan inspirera och utmana dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är all försiktighet bortblåst och du vågar ta plats och synas igen. Idag är du den som hörs mest och skrattar högst. Dina kollegor är väldigt glada att du är tillbaka i ditt vanliga esse igen. Eftermiddagen handlar om att göra roliga aktiviteter tillsammans med dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det fullt upp. Dels har du planerat in en massa projekt på jobbet och bokat en rad aktiviteter efter arbetet. Du är lite av en tidsoptimist så till vida att du aldrig räknar med en marginal för att något ska kunna gå snett och det kan ställa till ditt tajta schema idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får en del nya förutsättningar för ditt arbete idag och det bästa du kan göra är att acceptera och anpassa dig. Om du stretar emot kommer det bara bli jobbigt för dig och ändå sluta med att du fortfarande står inför oförändrade fakta. Kvällen handlar om att varva ned och ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir väldigt intensiv. Då har du som mest att göra både privat och på jobbet. Även om dagen går fort så sliter tempot på dig och det kan du komma att märka av på kvällen. Eftersom du troligtvis har saker inplanerat på kvällstid så är det bra om du försöker ta dig en siesta efter jobbet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons