Dagens horoskop lördag 9/12

08 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagens nyckelord är passion. Det kan vara att du är passionerad över en hobby, att du är nyförälskad eller olyckligt kär. Oavsett vad som upptar dina tankar så ägnar du det mesta av lördagen åt din besatthet. Under dagen kan du få en inbjudan av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en mysig dag då du helst umgås med djur eller barn. Det okomplicerade i den typen av relationer får dig att må bra och gå upp i nuet lite mer. Idag bestämmer du något angående ett husdjur. Det kan röra sig om en ny familjemedlem eller ett befintligt husdjur.

Tvillingarna 21/5-20/6

På lördagen unnar du dig att göra något du tycker är riktigt kul men som du inte hinner med så ofta som du skulle önska. Det här är din belöning till dig själv. Det kan vara allt från en hobby, till en shoppingrunda eller en promenad i ditt favoritområde. Det blir en härlig dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig rastlös och orolig så att hålla dig aktiv idag är ett smart sätt att få bukt med de känslorna. Det handlar om att du känner av att det är förändringar på väg in i ditt liv och det skapar en nervositet hos dig

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag summerar du en hel del av året som varit. Det handlar främst om att se vad som varit bra, vad du kan förbättra och vilka mål du inte uppnått. Den här sammanfattningen hjälper dig att planera framåt inför kommande år. Idag är också en dag då du börjar fundera på ledighet och semestrar.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har funderat på något en längre tid och idag bestämmer du dig för vad och hur du vill gå till väga. Det är bra att du kommit fram till ett beslut men glöm inte din familj, Även om det här berör dig främst kan det komma att påverka fler personer än bara dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir krispig och kall. Du är gärna utomhus och njuter av julvädret. För dig handlar de här dagarna om en härlig vinterkänsla och att umgås med vänner på ett lättsamt sätt. Du undviker alla måsten och gör bara det du har lust med den här dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är kanske inte en perfektionist, men du ogillar att göra fel. Du anser dig vara väldigt lättlärd så därför blir du irriterad på dig själv när du testar något nytt och det inte alls går så som du tänkt dig. Kvällen blir rolig men lugn. Du myser helst hemma med vänner eller familj.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På lördagen försöker du utmana dig själv att testa på nya saker. Det kan vara en fysiskt utmanande hobby, att göra något på egen hand där du tvingas att interagera med människor som du inte känner eller att kasta dig in i ett tålamodskrävande projekt hemma.

Stenbocken 22/12-19/1

Om du har möjligheten så omger du dig med barn eller djur idag. Du trivs bäst i sällskap med individer som lever i nuet. Arbetar du så fokuserar du på att vara effektiv, men det kan hända att dina kollegor har andra planer. Kvällen handlar om dina vänner och deras idéer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har varit lite naiv när det kommer till en yngre släkting. Du har vägrat att se tecken på oro eller förändringar men idag får du fakta som du inte kan blunda för. Det här är bra, det här kan hjälpa dig att agera innan saker blir värre. Ibland behövs en ögonöppnare.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag gör du gärna en utflykt till ett museum, en julmarknad eller ett trevligt utflyktsmål. För dig handlar det mer om vackra miljö, mys och att umgås med dina nära och kära än om aktiviteten i sig. Det blir en härlig dag som bjuder på nya intryck.Njut av dagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons