Dagens horoskop söndag 10/12

09 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att komma till nya insikter och att acceptera vissa saker för vad de är. Det blir en dag då du gräver djupt inom dig själv för att hitta sanningen och det kanske är något helt annat än det du förväntade dig att hitta. Kvällen handlar om att landa i din medvetenhet.

Oxen 20/4-20/5

Det har hänt en hel del både privat och på arbetet den senaste tiden och det gör dig lite känslomässigt dränerad. Idag försöker du komma ikapp rent mentalt. Det blir en lugn dag där du reflekterar över dig själv som person. Under söndagen kommer du och resten av familjen fram till ett gemensamt beslut

Tvillingarna 21/5-20/6

Glädjen i att få göra saker du tycker om dröjer sig kvar och du börjar inse värdet i att prioritera dig själv. Det krävs en djuplodande förståelse för hur du själv fungerar för att kunna inse att din omgivning mår bättre av att du mår bra. Det är lättare att ge av sig själv när man är harmonisk.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det hemmamys och adventsfirande som gäller. Du älskar den här tiden på året när du kan kura ihop dig hemma med familjen. Dagen passar även för gemensamma aktiviteter som kanske bullbak och pepparkakshus tillverkning. Ett samtal från en bekant kan överraska dig.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du gärna utomhus om vädret tillåter. Du trivs bra i den friska luften, Lejonen är ofta väldigt förtjusta i kallare väder och i friluftsaktiviteter. Dagen handlar om allt som har med vintern att göra. En sammanträffande under dagen kan förändra vissa av dina planer.

Jungfrun 23/8-22/9

Som jordtecken är du inte mycket för förändringar, du gillar det som är tryggt och invant och därför kan du vara lite oroad idag. Du känner på dig att det är omvälvande förändringar på gång. Försök att acceptera istället för att motarbeta det som händer.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen bjuder på allt som har med advent att göra. Det kan vara julpyssel, julklappsshopping, julmarknader eller glöggmingel. Vad du gör spelar mindre roll så länge din aktivitet försätter dig i rätt stämning. Hela den här dagen andas verkligen julkänsla.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag njuter du av kylan, känslan av att det går emot jul och att du äntligen kan få frossa i lussekatter och pepparkakor. De lite äldre Skorpionerna kan till och med få för sig att ordna med ett glöggmingel medan de yngre gärna är utomhus och ägnar sig åt klassiska vinteraktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir en mysig dag. Mycket för att du känner dig väldigt harmonisk. Att utmanade dig själv under gårdagen gav dig ytterligare självförtroende, du inser att du kan mer än du tror. Dagen handlar om att landa i veckan som varit och att börja planera jul och julklappar.

Stenbocken 22/12-19/1

Som de flesta jordtecken älskar du tiden inför jul eftersom det är så mycket glädje, mat och värme. Idag omfamnar du allt som har med advent att göra. Den här speciella söndagen bjuder på roliga nyheter som rör din framtid, något som är värt att fira. Kvällen handlar om familjen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du stillasittande under långa perioder och för att motverka det vill du aktivera dig fysiskt. Det kan vara allt från en promenad till träning på ett gym. Mycket den här dagen handlar om motsatser och om att hitta en balansgång som fungerar för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Vissa Fiskar kan vara väldigt passiva idag, du orkar kanske inte ens röra dig utanför bostaden. Det blir en lugn dag där du hämta krafter. Även om du är ovanligt inaktiv så unnar du dig lite gulkant när det kommer till mat och annan hemmalyx. Ibland behöver man få vila.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons