Dagens horoskop tisdag 12/12

11 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du målmedveten och energisk. Du vill få mycket gjort så att du ligger bra till inför resten av veckan. Det blir en rolig och på många sätt givande dag. Ett samarbetsprojekt kan vara lönande för dig så håll utkik efter kollegor som du kan ha ett utbyte med.

Oxen 20/4-20/5

Även tisdagen handlar om att hålla igång. Du startar gärna upp olika, mer eller mindre tidskrävande projekt den här dagen. Det blir en rolig dag som går väldigt fort och en intensiv och social kväll som bjuder på en hel del nya intryck. På kvällen får du höra en del skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på skratt och livliga diskussioner. Idag ifrågasätter du mycket omkring dig, inte bara för att du undrar saker utan också för att få igång en debatt. Du blir upplivad av starka känslor och passion så du tycker att det är dags att röra om i grytan lite, särskilt på arbetet.

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen inleder du en början på ett avslut av något. Det kan vara ett område i ditt privatliv eller på arbetet. Det kan även vara något som är en ganska stor del av ditt liv just nu men det kan också röra ett helt vanligt projekt. För dig handlar dagen om att knyta ihop säcken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen går samma framgångsrika och härliga anda som måndagen. Det blir en dag då du levererar med stil. Allt du gör har det där lilla extra som sätter guldkant på det mesta. Under dagen kan en kollega ta modet och bekänna något för dig, ha tålamod och lyssna klart på vad det är hen försöker säga.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du väldigt måldriven. Det finns saker som du både vill och ska uppnå och du ger dig inte innan du är där. Jungfrun är ett jordtecken och som alla jordtecken har du en envishet som kan rubba berg. När du verkligen vill något så ändrar du dig inte utan du ser till att uppnå ditt mål.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en energi och framåtanda hos dig som driver på dig att ge det lilla extra idag. Det handlar inte om att visa upp sig eller vara bättre än någon annan utan det handlar helt och fullt om en vilja att prestera för din egen skull. På kvällen umgås du gärna med äldre och kloka personer.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du är väldigt social och utåtriktad idag och det går igen i allt du tar dig för. Dina kollegor känner hur det strålar energi och glädje från dig så det är många som söker upp dig spontant bara för en liten pratstund. Din livsglädje är smittsam och du får människorna omkring dig på gott humör.

Skytten 22/11-21/12

Idag dämpas den vassaste energin och du kan fokusera på allt som är bra istället. Det flödar både idéer och kreativitet från dig just nu. Du tänker annorlunda och kan hitta lösningar på problem där andra personer fastnat helt. Du blir uppskattad för din empati men också för din härliga humor.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen kretsar mer kring nöjen och ditt privatliv än arbete. Även om du jobbar så ligger fokus på annat. Det blir en rolig dag som går alldeles för fort. Kvällen bjuder på allt från drama till svartsjuka och en massa dråpliga och roliga situationer. Du är mittpunkten för all uppmärksamhet den här kvällen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du märker tidigt på tisdagen att saker börjar spåra ur och det är dags för dig att steppa upp och ta ansvar. Vattumannen föredrar att leda lite bakom kulisserna istället för att peka med hela handen men idag behövs det att du är bestämd och att du kan säga ifrån.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag känner du en rastlöshet i hela kroppen. Du har svårt att fokusera och svårt att sitta still. Jobbar du framför en dator så blir det många turer fram och tillbaka till kaffemaskinen eller toaletten. Vad du behöver är att få komma ut och ta en lång promenad för att rensa tankarna och lugna nerverna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons