Dagens horoskop onsdag 13/12

12 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen smyger det på dig en känsla av att du vill få till en förändring. Det kan röra både privatliv och arbete, men det troligaste är att det är jobbet det rör sig om. Det här är lite av en smygande övertygelse som kommer att växa sig starkare. Det tar avstamp i en känsla av att inte vara nöjd.

Oxen 20/4-20/5

På onsdag är det årets sista Nymåne i Stenbockens tecken och det ger dig både drivkraft och energi att kunna blicka framåt. Det här blir en dag då du kombinerar hårt arbete med vila och nöjen. Du ser till att njuta lite extra av de pauser som du unnar dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag känner du att du inte räcker till riktigt och det gör att du blir frustrerad. I ditt fall handlar det många gånger om att du sätter ribban för att lyckas alldeles för högt. Eftermiddagen kan bjuda på en mysig överraskning och på lite gofika med kollegorna.

Kräftan 21/6-22/7

Nymånen handlar om en ny början men också om att ta makten över dina beslut. Den här dagen blir båda delarna. Du hittar en trygghet i att besluta saker både hemma och på jobbet. Du påbörjar även något helt nytt och det känns både spännande och stimulerande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är den Nymåne och det innebär att du får en möjlighet att starta om. Det kan vara i en relation, projekt eller ett område i ditt privatliv. Det viktigaste är att du ger dig själv den här möjligheten. Ibland är det inte bara det enklaste sättet, utan också det enda sättet att komma vidare.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen handlar om att vara lite snäll mot sig själv och att inte hela tiden ställa krav på att prestera. Ta en lussekatt och en långfika istället för att göra den där sista uppgiften. Du förtjänar en paus i denna ganska hetsiga tidsperiod. Kvällen handlar om ett lite udda sms.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen är väldigt symbolisk för dig. Det handlar om ljuset i mörkret och om framtidstro. Kan du så går du gärna på ett luciatåg bara för att känna av stämningen, annars kanske du firar med en och annan lussekatt tillsammans med dina kollegor. Hemma tänder du gärna ljus och myser.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även idag plockar du fram dina sociala färdigheter och du charmar de flesta i din omgivning. Idag kan du vara lite busig och spela ett och annat spratt på jobbet. Du gillar att röra om i grytan och få saker att hända. På kvällen är du öppen för det mesta, varför inte en spontan AW med kollegorna.

Skytten 22/11-21/12

Idag får du möjligheten att ändra lite i dina vanliga rutiner. En chef delar med sig av sin kunskap och du känner att du lär dig en hel del bara genom att lyssna. Det här blir en rolig dag som dessutom kan bjuda på både en överraskning och en twist.

Stenbocken 22/12-19/1

Den sista Nymånen det här året ger dig en möjlighet att tänka om men också en chans till en ny fräsch start. Det blir en omtumlande dag med ett erbjudande som på sätt och vis låter lite för bra för att vara sant. Dagen bjuder också på Luciamys och goda nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag fattar du ett känslomässigt beslut som egentligen borde inkludera resten av familjen men av någon anledning blir det du som bestämmer dig utan att ta råd från någon annan. Hur det här blir mottaget av dina nära och kära återstår att se.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du lugnare. Du tar dig tid att både tänka och känna efter. Idag får du möjlighet att påverka ditt arbete. Det kan röra sig om allt från en schemaförändring till en helt ny roll på jobbet. Det här är ett beslut som du behöver få fundera lite på.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons