Dagens horoskop fredag 15/12

14 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du glad, utåtriktad och social. Det finns en värme och charm i ditt horoskop som gör att du är väldigt lätt att ha att göra med. Dagen handlar om att tänka över de vanliga gränserna på jobbet och kanske hjälpa en kollega som sitter lite fast. Kvällen ser ut att kunna bjuda på nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en rolig dag som bjuder både på skratt och på överraskningar. Den här dagen handlar om att våga ta för sig men också om att låta andra få ta plats. Du är väldigt social och nyfiken vilket gör att du får höra en hel del intressant skvaller som du kan ha nytta av framöver.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag känner du dig ovanligt social och utåtriktad. Du söker dig till andra människor och du trivs bäst om du får jobba i en större grupp. Eftermiddagen blir lite lugnare så då får du möjlighet att finslipa en färdighet som du håller på att utveckla. Kvällen handlar om vänner och om nöjen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen fokuserar du på att skapa en känsla av gemenskap i gruppen. Det blir en bra och mysig dag där du får alla att känna sig inkluderade. Det är en av Kräftans absoluta styrkor, att du får människor att känna sig sedda. Kvällen blir intressant och lärorik.

Lejonet 23/7-22/8

Om du var tålmodig och fokuserad igår så är det raka motsatsen idag. Du fladdrar hit och dit utan att egentligen göra så mycket nytta, men du har kul och det är inte ofta du kan säga det om en helt vanlig arbetsdag. Kvällen handlar om att vara spontan och att om ett intressant möte.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag ska du inte ha alltför höga förväntningar på dig själv eller andra. Sänk ribban och acceptera både att det är fredag och då är människor i allmänhet lite mindre motiverade och att du själv kanske inte har så mycket drivkraft den här dagen. Var nöjd och glad ändå.

Vågen 23/9-22/10

Idag inser du att du kanske var lite drastisk i din reaktion mot kollegan under gårdagen. Även om du fortfarande tycker att du har rätt och att hen har en hel del att arbeta med så försöker du visa lite mer tålamod med personen ifråga och förklara varför du blir irriterad på vissa uttalanden.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir både utmanande och rolig på samma gång. Du får testa på lite nya saker och det gör att du måste anstränga dig en hel del för att prestera. Dagen handlar också om vänskap, och om att finnas där för varandra. Ett rykte gör dig lite fundersam. Det här är något du nästan anat dig till.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir härligt lättsam. Du har kul den här dagen och du sprider glädje omkring dig. Dagen handlar också om att bli inspirerad och att lära sig nya saker. Under den här dagen kan en vän få för sig att försöka para ihop dig med en person hen tycker att du passar med.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kombinerar du både hårt arbete, nöjen och att hänga med vänner. Det blir en intensiv dag och en lång kväll, men du har energi nog att klara allt, bara du inte slarvar med maten. Om du äter för lite kommer du bli grinig på kvällen. Idag avslöjar en vän sina känslor.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det dags för dig att briljera. Du brukar sällan skryta med dina färdigheter, men finns det någon dag du inte ska hålla igen så är det idag. Tillåt dig att glänsa både med vad du vet och din förmåga att styra upp olika projekt. Kvällen bjuder på en upplevelse och på god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag hamnar du i en situation där du måste lägga all din lit till en vän. Du vet inte om hen pallar för trycket, men du har inget annat val än att utgå från att hen kommer att prestera bra. Det är den här typen av lojalitet som stärker ert vänskapsband. Kvällen handlar om nöjen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons