Dagens horoskop lördag 16/12

15 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag umgås du gärna med dina vänner. Du känner att du vill ut och röra på dig och du blir rastlös om du sitter hemma i för många timmar. Den här dagen handlar om att ta nya initiativ och att hitta aktiviteter som alla kan tycka är kul. Kvällen bjuder på en oväntad vändning och en ny bekantskap.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det full fart från morgon till kväll, men det gör dig inte något för du tycker det är kul. Idag umgås du med en person som du inte fått chansen att träffa så mycket den senaste tiden och det gör dagen extra trevlig. Kvällen handlar antingen om familj eller vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du både gärna aktiv och utomhus. Många Tvillingar kan vara lite av friluftsmänniskor och du njuter av livet när du är ute i naturen. Dagen tycks även kretsa kring djur eller barn. Idag betar du även av en del projekt i hemmet som du tycker är lite extra tråkiga.

Kräftan 21/6-22/7

Idag lägger du din energi och ditt fokus på en hobby. Det är sällan du unnar dig en hel dag åt något som enbart är för dig men just den här lördagen finns den möjligheten. Kvällen kan bjuda på nyheter som rör en vän eller en släkting. Det blir något att fira.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar helt och fullt om en vän och hens behov. Du sätter den här personen i första rummet och ignorerar kanske vad du själv vill göra bara för att hen ska vara glad. Det här är en person som du bryr dig väldigt mycket om. Kvällen handlar om frågor och svar.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag bör du unna dig själv en riktig vilodag. Det har varit en intensiv arbetsvecka och du kan behöva varva ned både för din egen skull och för din familj. Du blir ganska grinig när du är trött och en irriterad Jungfru är inte kul att ha att göra med. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det familjen framför allt. Du myser gärna både hemma och utomhus så länge ni är tillsammans. En julmarknad eller lite adventspyssel är bra aktiviteter den här dagen. Kvällen handlar om god mat och om att umgås med varandra utan stress.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du kreativ och utåtriktad. Det blir en rolig och inspirerande dag som tar din fantasi till nya höjder. Skorpionen mår som bäst när hen får uttrycka sin konstnärliga sida i både stort och smått. Dagen handlar även om att ta initiativ och att inte vara rädd för att sticka ut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag deltar du i ett evenemang av något slag och det tvingar dig att vara ditt allra charmigaste jag, även om du är trött efter en lång vecka. Du klistrar på ett glatt leende och du säger alla de rätta sakerna vilket gör dig populär. Kvällen handlar om nöjen och missförstånd.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött den här lördagen så du unnar dig en hel del vila när du inte måste ta tag i vissa projekt. Det blir en kombination av stiltje och aktivitet som genomsyrar hela dagen. På kvällen unnar du dig något gott att äta och en riktigt tidig date med din säng.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag verkar du vara ute på en kortare eller längre resa. Dagen inkluderar en del väntande och en hel del tålamod från din sida. Idag shoppar du lös ordentligt. Det blir både julklappar till andra och till dig själv. Kvällen handlar om familjen och om att komma hem igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag planerar du framåt, både jul och nyår. Det blir en rolig dag även om det kan uppstå en viss konflikt när ni diskuterar vissa detaljer som rör julen. Det är bara att inse att alla verkar ha sin egen uppfattning om hur den firas på bästa sätt, här gäller det att hitta en kompromiss.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons