Dagens horoskop söndag 17/12

16 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen känner du ett starkt behov av att få vara för dig själv. Det har varit en intensiv vecka och du behöver få tid med dina egna tankar. Den här dagen passar även bra till lite stillsammare aktiviteter såsom yoga eller meditation. På kvällen väntar nyheter.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen är tempot lite lugnare och du får möjligheten att göra fint hemma eller på jobbet. Det blir en mysig dag som andas julkänsla. Idag får du utlopp för din kreativitet och din konstnärliga känsla. Kvällen handlar även om att träffa familj och släkt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen fokuserar helt på att få den rätta advents känslan att infinna sig. Det blir en mysig dag med extra allt. Du brukar inte vara traditionell av dig, men just den här julen vill du ha en riktig klassiker både för din egen skull och för att glädja någon som du står nära.

Kräftan 21/6-22/7

Idag jagar du en julklapp till någon som du bryr dig extra mycket om. Det blir en stressig dag som kan ge dig en del gråa hår, men i slutänden är det värt allt besvär eftersom du vet hur glad den här personen kommer att bli. På kvällen motionerar du gärna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen tillåter du dig att få vara lite mer egoistisk och fokusera på vad du vill göra istället för att ta hand om alla andra. Det blir en dag som ger dig väldigt mycket energi och som får dig att läka både fysiskt och mentalt. Den här typen av dagar är ovärderliga i den vardag hets som råder just nu.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag både orkar och vill du vara lite mer aktiv. Det blir en rolig och utvecklande dag som bjuder på både aktiviteter och nya miljöer. Idag lär du dig saker. Kanske testar du en ny sport eller så gräver du ned dig inom ett kulturellt område. Kvällen kretsar kring familjen och kring hemmamys.

Vågen 23/9-22/10

Idag händer det saker. Dels är det en överraskning som gör dig väldigt varm in i själen och dels så får du se nya spännande och inspirerande miljöer. Det här är en dag då du kan uttrycka din konstnärliga sida och låta kreativiteten få flöda. En person ger dig en fin komplimang idag.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag umgås du gärna med många personer samtidigt. Det kan vara glöggmingel, fest, släktmiddag eller bara adventsmys med familj och vänner. Oavsett om du bygger pepparkakshus eller är den glittrande medelpunkten på festen så trivs du och det syns på dig.

Skytten 22/11-21/12

Idag unnar du dig att få vila ut ordentligt. Du kanske undviker människor helt och hållet eller bara umgås med dina närmaste. Det blir en mysig dag även om du har svårt att få den rätta julkänslan att infinna sig. Ibland är det bara att acceptera att du inte är en riktig julmänniska.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir lugn men mysig. Det finns en härlig julkänsla som genomsyrar hela dagen. Idag kan det också vara dags att träffa en ny familjemedlem eller en person som du inte sett på väldigt länge. Det blir ett känslosamt möte full av skratt och kanske en och annan tår.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen bjuder både på adventsmys och på en liten utflykt. Dagen kretsar mycket kring ett husdjur eller en bebis. Det blir en rolig men också intensiv avslutning på veckan. Se bara till att få lite tid över för dig själv den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Även söndagen kretsar kring julen främst men också kring nyår. Idag handlar det om att shoppa både julklappar och kanske något fint till dig själv. Det är extra viktigt när det kommer till nyår, då vill du kunna glittra som den stjärna du är.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons