Dagens horoskop måndag 18/12

17 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen fladdrar du hit och än dit på jobbet. Du har svårt att koncentrera dig på det du har framför händerna. I ditt huvud ryms det mycket tankar just nu och få av dem har med ditt arbete att göra. Eftermiddagen ägnar du en hel del tid åt att springa i affärer.

Oxen 20/4-20/5

Du är rätt slut den här måndagen, men du biter ihop och sätter på dig ett professionellt och stort leende. För dig blir det en dag då du fokuserar en hel del på siffror och på detaljer. Kvällen handlar om att röra på sig, antingen promenera eller träna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är först idag som du lite smått börjar planera julen och du inser till din förskräckelse att du egentligen inte hunnit med någonting av allt som du tänkt göra. Det här blir en jobbig dag eftersom din julstress tar fokus från jobbet. Eftermiddagen handlar om paket.

Kräftan 21/6-22/7

Du har ett behov av att vara människor till lags idag. Du säger inte emot fast du inte håller med och du gör det där lilla extra för att alla ska trivas omkring dig. Det blir en riktigt stressig dag periodvis eftersom du hela tiden vill få bekräftelse från din omgivning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

För ovanlighetens skull finns det en osäkerhet hos dig i början av veckan. Du söker gärna både en andra och tredje persons åsikter innan du bestämmer dig, det kan röra allt från julklappar till arbetsuppgifter. Du vill helt enkelt känna dig säker på att du tänker rätt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du orolig för en kollega fast hen inte har gett dig någon vink om att saker är fel. Det handlar till stor del om att din intuition är betydligt starkare än den brukar vara och att du läser signaler som människor sänder ut snarare än att de säger något till dig. Lita på din magkänsla och prata med din kollega.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen är inte gjord för att fatta större beslut. Du kan inte ens bestämma dig om eller vad du ska äta till frukost så lägg inte den typen av börda på dig själv. Gör saker där andra personer kan fatta avgöranden om det måste ske. Kvällen handlar om sunt förnuft och om framåtanda.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen är du väldigt anpassningsbar och du har inget emot att någon tar kommandor, tvärtom kan du tycka det är skönt att slipp bestämma den här dagen. Idag plockar du fram din kreativa sida och låter dina konstnärliga talanger få synas.

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig rastlös, oroad och nervös utan att veta varför. Det är många känslor som river i dig och det gör att du kan ha svårigheter att fokusera på jobbet. Skytten är i regel inte lika mottaglig för yttre signaler om man jämför med till exempel ett vattentecken, men idag är dina nerverna utanpå kroppen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du älskar julen och det finns en risk att du började julpynt redan i november. För dig är hela den här veckan en upptakt till julafton. Du börjar redan på måndagen med att skapa en känsla genom julmusik, skinkmackor och pyssel. Det blir en kreativ måndag.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen kommer det en ny bekantskap in i ditt liv. Det kan vara ett barn, ett djur eller en respektive till en familjemedlem som du får träffa. Det blir en dag fylld av starka känslor men också en ny verklighet att ta in. Kvällen handlar om att acklimatisera sig till det nya.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det dubbelt Fisk i ditt tecken och det gör det enkelt för dina kollegor att arbeta med dig. Du är anpassningsbar och driver inte på dina åsikter utan låter andra få ta plats. Tyvärr kan du vara väldigt osäker på dig själv och vilja ha omgivningens bekräftelse på att du gör rätt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons