Dagens horoskop tisdag 19/12

18 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även under tisdagen är dina tankar mer på privata angelägenheter och julklappar än de är inriktade på ditt arbete. Det blir en hel del att tag i de här dagarna så det är bra om du gör någon form av prioriteringslista, antingen på papper eller i ditt huvud. Ett möte kan överraska på eftermiddagen.

Oxen 20/4-20/5

du förbereder mycket inför den kommande helgen idag. Det kan vara att du måste planera hela julen eftersom du är i en sådan bransch eller så fokuserar du på att bli klar med en hel måsten innan storhelgerna börjar. Idag får du en fin komplimang på jobbet.

Tvillingarna 21/5-20/6

På tisdagen sätter du fart. Du har en lång, mental lista att beta av både på jobbet och privat. Du är egentligen inte särskilt organiserad av dig, men du brukar ändå lyckas bli klar med saker i tid på något konstigt sätt och det är den typen av mirakel som du förlitar dig på just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Även tisdagen handlar om att vara till lags, men idag är det kanske din chef som du främst vill få på gott humör. Det är både för din egen del och för företagets som du jobbar så hårt de här dagarna. Du vill kunna ta helg med gott samvete. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även under tisdagen känner du att ditt självförtroende inte är på topp. Du vill gärna få dina idéer bekräftade innan du går vidare i ett jobb och det kan ta lite längre tid eftersom många är upptagna de här dagarna innan jul. På eftermiddagen hör en vän eller släkting av sig med nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Som den välorganiserade person du är så har du en ganska gedigen lista att beta av den här dagen. Det handlar både om arbetsuppgifter och privata åtaganden. Jungfrun tar inte lätt på julen, det är en högtid som har många traditioner och du vill efterleva varenda en av dem.

Vågen 23/9-22/10

Även under tisdagen kan du ha svårt att bestämma dig, men det är inte lika tydligt som på måndagen. Även om du bör undvika livspåverkande beslut så klarar du i alla fall av det vardagliga. En bra dag för att träffa vänner och att vara spontan på. Tänk inte så mycket bara gör istället.

Skorpionen 23/10-21/11

Även idag är det mycket vatten i ditt horoskop och det underlättar i alla former av samarbeten. Skorpionen är inte den som alltid har lätt för nya konstellationer på jobbet men idag accepterar du nästan allt utan att känna någon frustration. Kvällen bjuder på nöjen och socialt mingel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen präglas av samma rastlöshet och oroliga sinne som måndagen. Hur du än försöker föreställa dig vad det är som gör dig så nervig så kan du inte hitta källan. Det handlar om att det är ett sjätte sinne hos dig som arbetar på högvarv, lita på din intuition, idag har den rätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Trots att hela månaden har handlat om julen så är det mycket du inte hunnit med. Idag är det full fart på dig, både på jobbet och hemma. Tiden flyger fram och du får mycket gjort på kort tid. På kvällen kan det vara de sista klapparna som ska shoppas och något fint till dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen har du många bollar i luften samtidigt. Du ska avsluta arbetet, börja förbereda inför julafton och hinna med att göra en vän eller granne en tjänst. Det blir en intensiv dag och det kan mycket väl avslutas med att du sover i soffan redan klockan sju.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du gärna få uttrycka din konstnärliga sida. Du har ett behov av att bli sedd, även om du döljer det rätt så bra. Efter arbetet vill du gärna hitta på saker, det kan vara att träna men det kan också röra sig om att besöka museum eller ta en fika med en kollega.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons