Dagens horoskop torsdag 21/12

20 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdag handlar om att hinna färdigt vissa saker enligt ett ganska strikt schema som du gjort upp på förhand. Du kan bli trött och irriterad den här dagen så se till att ha ett jämnt intag av mat och dryck. Det är lättare att jobba hårt med näring i kroppen.

Oxen 20/4-20/5

Idag rusar tiden iväg och det finns en stor risk att du jobbar över. Det är även bra om du är flexibel och kan hoppa in lite här och där som det behövs. Många kollegor ligger ännu sämre till än du så i den sanna andan av jul försöker du sträcka ut en hjälpande hand.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du ett slags erbjudande från din chef, men du får ingen direkt betänketid. Du förväntas komma med ett svar i stort sett direkt. Det här sätter press på dig eftersom du gärna skulle vilja ventilera dina tankar med din familj, men som läget är nu måste du lita på din magkänsla.

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du hinna med det du vet att du måste bli klar med innan helgen. Även om du har en dag till så inser du att det inte kommer bli lika mycket gjort på fredagen. Det här är en dag som du kan tänka dig att jobba över om du bara får vara ledig utan dåligt samvete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

En konflikt om en struntsak kan eskalera den här torsdagen och verkligen bli en höna av en fjäder. Det finns en trötthet och en stigande irritation inom familjen som har med både tidspress och intensivt arbete att göra. Försök att gå undan och räkna till tio istället för att få ett utbrott.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att avskuta arbetsuppgifter och att undvika att påbörja nya. Du vill komma hem i tid på fredagen och då jobbar du hellre över idag än försätter dig i en situation där du har tidsbrist imorgon. Kvällen handlar om att röra på sig som kontrast till allt stillasittande.

Vågen 23/9-22/10

Du har en kollega som är din raka motsats i det mesta och det märks tydligt idag. Hen säger och gör tvärt emot dig i nästan allt och det kan skapa ganska hetsiga diskussioner. Du brukar sällan ha humör och oftast så viker du dig för att slippa konflikt, men inte i det här fallet.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag utnyttjar du elden i ditt horoskop på bästa sätt. Det blir en produktiv dag som går förvånansvärt fort. Du har mycket att stå i , både privat och på jobbet. Idag kan skvaller om en kollega göra dig arg och irriterad på att vuxna kan bete sig så barnsligt och elakt ibland.

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen vaknar du upp betydligt gladare och lättare i sinnet. Du känner att all oro är borta och du kan börja fokusera på det roliga i att det snart är jul. Under dagen jobbar du dessutom med en kollega som du tycker extra mycket om och det får tiden att flyga fram.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ser du till att avsluta en hel del projekt på jobbet, särskilt om du planerar att vara ledig på fredagen. Trots stress och ett högt tempo tar du dig tid för dina kollegor. Du har ditt gäng och du vill få en chans att spendera tid med dem. Kvällen kan bjuda på en spontan AW.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag går du in i julmood. Till skillnad från många andra tecken så har du inte känt av julen på riktigt ännu. När det kommer till att skapa den känslan är du lika effektiv som du är på jobbet. På med rätt musik, laga mat så lukten sprider sig och slå in paket, det brukar funka för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag stressar du väldigt mycket och om du inte ser upp kan du blir så uppjagad att du blir mindre effektiv än om du tar det lugnare. Det gäller att hitta rätt balans. Kanske ska du räkna med att jobba över, om du inte behöver det så är det bara bra annars så har du mer tid till ditt förfogande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons