Dagens horoskop fredag 22/12

21 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag börjar du verkligen känna av julstämningen på jobbet. Det kan innebära att det är extra festligt med gofika och långlunch men det kan också innebära stress och irritation lite beroende på vad du jobbar med. Eftermiddagen blir full av överraskningar.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att knyta ihop säcken inför de kommande helgerna. Det är mycket att tänka på men som tur är så är du väldigt organiserad när du vill. Fredagen bjuder även på lite mys på jobbet och en hel del roligt skvaller. Kvällen blir en riktigt lugn oas där du verkligen tar chansen att pusta ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir den lättsammaste arbetsdagen den här veckan. Du får inte så mycket gjort mer än att du jobbar på dina sociala färdigheter. Du är glad och positiv och du snackar gärna bort en halvtimme med en ganska okänd kollega bara för att få tiden att gå. På kvällen firar du gärna på något sätt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du börjar gärna fredagen lite extra tidigt för att få en chans att göra klart innan dina sociala kollegor börjar drälla in. Du tänker väldigt strategiskt och det visar sig vara ett vinnande koncept. Precis som du anande blir det inte särskilt mycket gjort efter lunchen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är på strålande humör idag, särskilt om du har möjlighet att vara ledig under julen. Oavsett om du jobbar eller är ledig så ser du till att göra det mesta av den här dagen. Hela fredagen handlar om att unna sig det bästa, i allt från lunch till efter jobbet lyx.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen går fort och smidigt och du blir klar med allt i god tid. Idag har du både energi och festsugen. Det kan till och med vara du som föreslår en spontan aktivitet efter jobbet, såsom AW eller en middag. Hela fredagen känns lite extra festlig och lättsam.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen går väldigt fort och är mysig. Du njuter av att umgås med dina kollegor, särskilt om du är klar med det mesta inför helgen. Dagen bjuder på en hel del feststämning som du är snabb på att plocka upp. Du är charmen själv den här fredagen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen lägger du på ytterligare ett kol för att hinna med. Det blir mycket gjort på kort tid, men se upp så att du inte tar för många genvägar. Ibland kan lite väl mycket slarv skapa mer arbete genom att du får göra om saker igen. Kvällen bjuder på aktivitet och rörelse.

Skytten 22/11-21/12

Oavsett väder ute så känns den här fredagen väldigt solig. Du är glad och positiv till det mesta. Det finns något spontant och härligt över ditt tecken den här dagen. Idag passar du på att springa lite i affärer efter jobbet, du har näsa för fynd och kan spara hundralappar på rätt sak.

Stenbocken 22/12-19/1

Är du ledig på fredagen så gör du det sista inför julen. Det blir paket inslagning, kanske bak och städ. Det viktigaste är att du inte stressar, när du stressar så får du ingen chans att njuta på det sättet som du vill. På kvällen får du ett sms som chockar dig lite.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen skruvar du upp stämningen ytterligare. Hinner du kanske du klämmer in en liten julmarknad så att du i alla fall kan trycka i dig en glögg och mumsa lite pepparkakor. Idag hjälper du en släkting med ett projekt som hen inte orkar fullfölja själv.

Fiskarna 19/2-20/3

På fredagen är tempot lugnare. Du känner att du är ikapp om än inte lite före. Det här innebär att du kan ta dig tid att fika med kollegorna, kanske ta en längre lunch och shoppa de sista klapparna, eller rent av smita hem lite tidigare. Kvällen handlar om ett ekonomiskt beslut.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons