Dagens horoskop lördag 23/12

22 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Dagen före dopparedagen är det en hel del småpyssel på schemat. Det kan vara allt från städning till matlagning och paketinslagning. Har du jul hemma kan du uppleva en viss stress på att bli klar. Även om det inte behöver vara perfekt så vill du ändå visa att du kan, det är tävlingsmänniskan inom dig.

Oxen 20/4-20/5

Av alla tecken så kan Oxen vara ett av de mest traditionsbundna. Du kanske kan följa samma spår som din familj eller så har du skapat egna traditioner men det hindrar inte att även de ska följas från år till år. Den här dagen tycks kretsa kring matlagning och paketpyssel, den bjuder även på härliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det full fart på dig, du springer inte bara omkring hemma, du tar ett varv kring stan och hinner med fika hos en släkting. Du får verkligen mycket gjort och du är nöjd med din insats. Dagen landar i matlagning och hemmamys. Det blir en bra avslutning på en intensiv lördag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag fixar du lite hemma med det sista inför julen, men du ser även till att komma ut i den friska luften bara för att kunna rensa tankarna lite. Det blir en bra kombination av hemmamys och utomhusaktiviteter. Glöm inte att höra av dig till en vän eller släkting som du inte kommer att se den här julen.

Lejonet 23/7-22/8

I dag lägger du handen vid det sista som är viktigt för dig inför julen. Det kan vara att klä granen, slå in paket eller laga mat. Det är ett rätt så makligt tempo den här lördagen. För dig är det viktigaste att komma in i rätt stämning snarare än att bli klar med allt på en viss tid.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har inte riktigt förstått att det är julafton imorgon utan den insikten kommer smygande under dagen. Även om du har gjort alla förberedelser så har inte den där mysiga känslan infunnit sig förrän nu. Idag handlar allt om att bara njuta och ta det lugnt med familjen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Även Vågen brukar vara lite av en sista minuten person och idag ser du till att göra det allra sista inför julen så att du har minimalt med arbete imorgon. Det blir en rolig dag med hög stämning. Under dagen får du möjlighet att träffa en person som du inte ser så ofta.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen är lite lugnet före stormen. Även om du gillar julen och allt stoj den för med sig så kan du tycka att dagarna kring själva dagen är de mysigaste eftersom de är så kravlösa. Idag varvar du ned ordentligt, det kan vara allt från hemma SPA till matlagning eller ett konstnärligt projekt.

Skytten 22/11-21/12

Det verkar som om du firar jul mer än en dag. Lördagen tycks kretsa kring den större släkten eller dina vänner. Det blir en livlig dag där du har fullt upp. Oavsett om det är ett regelrätt julfirande eller bara lite glöggmingel så blir det en rolig, lång och intensiv lördag.

Stenbocken 22/12-19/1

Oavsett vilka aktiviteter som du bokat in den här lördagen så finns det vissa traditioner som du inte rubbar på. Det kan röra sig om vilken mat du äter, om att titta på en speciell film eller ett program eller kanske har du en tradition att träffa dina vänner den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir en riktig familjedag som har allt från god mat till traditioner som du värdesätter. För dig kan dagen före dopparedagen nästan vara mysigare än själv julafton. Det är nu tiden finns att umgås med familjen och att göra saker tillsammans utan stress.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det julen som stressar dig. Du har så mycket du vill göra men samtidigt ingen riktig ork. Kanske ska du lyssna på din kropp och ta en lugn en dag istället för att stressa hit och dit. Det vore tråkigt att bli krasslig lagom till julafton. En familjemedlem är extra omsorgsfull mot dig idag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons