Dagens horoskop Julafton söndag 24/12

23 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det tidigt upp och sent i säng. Det blir en intensiv dag full med mat och upplevelser. Vad är en julafton utan lite drama och ett och annat gräl, det hör till. Hela dagen blir varm och härlig, en riktigt julig jul. För dig blir den här julaftonen även en markering på en ny start i livet.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det den stora dagen och har du möjlighet så startar du den i lugn och ro med en god frukost och julmusik. Oavsett om du firar hemma eller borta så är det viktigt med en bra start på dagen. Du varierar gärna all mat och släkt mingel med en promenad eller utomhusaktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

För dig är inte julafton en dag med en stor bullrande släkt, du firar hellre lite stillsamt med den lilla familjen eller kanske rent av med dina vänner. Det blir en modern jul på många sätt men den innehåller ändå de viktigaste elementen från din barndom.

Kräftan 21/6-22/7

För dig består julafton ofta av mindre och uppdelade firanden. Det kan bli en del resa den här dagen, men du vet att det är enklare för dig att förflytta dig mellan olika släktingar än att försöka kombinera ihop allt under ett tak. Trots en del åkande blir det en väldigt mysig dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Julafton firas så som den firas bör, med alla tillbehör och extra allt. Du kan välja att fira mer modernt eller helt traditionellt, det viktigaste är att du får fira i massor. Vad du bör tänka på är att Lejonet kan ha en känslig mage och att du bör tänka lite på vad och hur mycket du stoppar i dig idag.

Jungfrun 23/8-22/9

För dig handlar julen om familjen och om att vara tillsammans. Du undviker helst att flänga från ett ställe till ett annat. För dig är julafton helig och den börjar redan med frukost och slutar med nattmackan. Den här julen blir precis så magisk som du hoppats på.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det familjemys som gäller och du tänker tvinga alla att hålla sams och vara glada. För att Vågen ska må bra ska det vara helt konfliktlöst och harmoniskt. Du är inget för Lars Norén drama på julafton. Finns det en dag då allt ska flyta på, så är det idag. Du får verkligen din fridfulla jul.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det nära och kära som gäller. Det blir en härlig, men inte särskilt lugn dag. I julens anda bestämmer du dig för att släppa taget om en oförrätt som du går och bär på. Det är dags att dra ett streck över det som varit och börja blicka framåt istället.

Skytten 22/11-21/12

Om lördagen handlade om att umgås med många så blir julafton tvärtom. Du firar gärna med dina närmaste och det blir ett ganska lugnt firande med betoning på värme och gemenskap. Skytten kan vara ganska obrydd när det kommer till traditioner, det är gemenskapen som räknas.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder julafton så lugnt du kan för du vet att sedan kommer det stök och skratt under hela dagen. Om du är harmonisk så blir det så mycket bättre än om du känner dig stressad redan innan julfirandet börjar. För dig handlar dagen om familjen, om att vara tillsammans och om att inkludera.

Vattumannen 20/1-18/2

På julafton kan det uppstå lite drama mellan familjemedlemmar eller i släkten. Även om du inte är direkt berörd så blir det jobbigt. Tänk på att en jul utan bråk inte är en riktig jul, det behövs både sött och salt. På det hela taget blir det en härligt varm och mysig dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att det inte är så viktigt med vad du hunnit eller inte hunnit. Familjen är glad att vara tillsammans och det är nästan det enda som räknas. Njut av dina nära och kära istället för att grubbla på allt som inte kommer att bli av den här julaftonen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons