Dagens horoskop måndag 25/12

24 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan i makligt tempo. Efter kulmineringen av allt julfirande så förtjänar du att ta det lugnt. Det blir en dag då du njuter mycket av att få mysa med familjen, ta en lång promenad, kanske träna eller bara stanna hemma och kura i soffan.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att förändra rutiner i ditt liv och som Oxe kan det ta lite tid att acklimatisera dig till det nya. Det kan vara att det har kommit in en ny person eller individ i din familj eller släkt och det kräver att du anpassar dig. Även om dagen blir mysig så blir den också ganska lång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att träffa många personer och om att ta sig från ett ställe till ett annat. Det kan vara frukost hos en släkting, lunch hos en annan, fika med en tredje och middag med familjen. Det blir bitvis en stressig dag men det är ändå väldigt mysigt. Det är kul att träffa alla.

Kräftan 21/6-22/7

Varje jul äter du för mycket och varje juldag förbannar du dig själv att du gör det. Den här juldagen är inget undantag. Du är däst och trött och du har ingen ork att varken träna eller ta en promenad. Om du väl kommer utanför dörren så är det under protest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Juldagen ser ut arr bli lite lugnare för din del. Du träffar gärna de delar av släkt som du inte hann se under julafton men som du gärna passar på att umgås med under helgerna. Det blir en mysig dag som bjuder på ett stillsamt tempo, en del utomhusaktiviteter och en och annan nyhet.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det utomhusaktiviteter som gäller. Du vill komma ut och röra på dig, ditt behov av motion har ökat efter helgens stora intag av mat. Du känner dig onyttig och det enda du kan göra är att äta lite sundare och träna. Idag hör en vän av sig med glada nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Idag lovar du dig själv något väldigt personligt. Du kan se det som ett tidigt nyårslöfte, även om du vanligtvis inte brukar ge löften på nyår. För dig handlar det delvis om att ett nytt år kommer med nya förutsättningar och delvis om att något inträffar som gör att du ändrar dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen fokuserar mycket på nära familj eller vänner. Det blir en lugn dag som handlar om gemenskap och om att bara njuta av varandras sällskap. Den här dagen kan innehålla vissa element av tävling så se upp så du inte blir en dålig förlorare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag stressar du än hit och än dit. Det handlar om saker som du vill göra och saker som du ännu inte hunnit med. Du blir väldigt irriterad på människor omkring dig som tycks ha all tid i världen och inte förstår att du har fullt upp. Tänk på att det du vill få gjort och det du måste göra inte är samma sak.

Stenbocken 22/12-19/1

Det har smugit sig in en ny individ i ditt liv och för dig är det viktigt att finnas hands för hen. Det kan vara ett husdjur, ett barn, en familjemedlem som skaffat en partner eller någon du träffat. Dagen handlar om att ni umgås och har roligt tillsammans.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om att sätta rutiner både själv och tillsammans med familjen. Det blir en rolig dag men det kan också uppstå vissa diskussioner när ni inte kommer överens. Idag är du gärna utomhus en hel del. Den friska luften och aktivitet binder samman familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagarna efter jul handlar om familjen och om att umgås tillsammans. Har du inte familjen nära kan du ersätta den med dina närmaste vänner. Du är gärna ute i dagsljuset så mycket som möjligt. Du behöver ljuset för att må bra och den senaste tiden har det varit brist på sol.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons