Dagens horoskop tisdag 26/12

25 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Dagen börjar sent och slutar tidigt. Du har insett att du är genomtrött efter hela det här racet som december varit. För dig handlar den här dagen om att verkligen vila upp sig även om du inte ens lämnar sängen. Det blir en dag då du laddar batterierna och börjar fokusera framåt.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen har du en del att stå i, men du föredrar att inte stressa. Du tar en sak i taget för du vet att du oftast är mer effektiv när du är systematisk än när du försöker att göra flera saker på en gång. Kvällen handlar om att umgås med någon som står dig nära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag hjälper du en äldre släkting med flera småuppgifter. Hen är för stolt för att be om hjälp men du vet att hen inte är lika alert som hen var en gång i världen. Du finns där med ett tyst stöd och en hjälpande hand. Kvällen handlar om vänskap, om att göra saker rätt och om att lita på varandra.

Kräftan 21/6-22/7

Även tisdagen ser rätt så loj ut, men idag rör du dig i alla fall utanför hemmets fyra väggar. Oavsett om det är en snabbvisit till mataffären eller en fika på stan med en vän så visar du tecken på att börja vakna till liv igen. Kvällen handlar om något som du missat att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen är det främst vännerna som gäller. Efter ett par dagar med bara familj och släkt kan det vara skönt att träffa människor som du inte är släkt med. Det blir en något aktivare dag än gårdagen, men det är fortfarande väldigt lugn. Kvällen handlar om att vara spontan.

Jungfrun 23/8-22/9

Även tisdagen ägnar du åt roliga aktiviteter utomhus som vädret tillåter. Du tycker det är skönt både med den friska luften och med miljöombytet. Det blir en dag då du gärna umgås både med familjen och vänner. Ett möte kan väcka starka minnen och många känslor inom dig.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen är du väldigt velig när det kommer till ett större beslut som du är på väg att fatta. Det handlar både om din vanliga velighet och att du faktiskt vet att just inför det här beslutet har du inte alla fakta som du behöver. Du kan använda dig av en vän som bollplank för att reda ut alla fakta.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även tisdagen handlar mycket om familjen. Det blir en riktigt mysig dag som med fördel tillbringas utomhus, särskilt under dagens ljusa timmar. Du är i behov av ljus och sol, så tittar solen fram så bör du ta tillvara på den. Kvällen handlar om god mat och lite roligt skvaller.

Skytten 22/11-21/12

Även tisdagen blir ganska stressig, men idag är du lite mer förberedd. Du har organiserat din dag bättre och det gör att den här dagen inte känns lika överväldigande som gårdagen. Dagen handlar också om att träffa en person som du sällan tar dig tid att träffa.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du väldigt gärna bara vara med de personer som betyder mest för dig. Det blir en mysig dag som bjuder på kärlek, värme och närhet. Du njuter verkligen av den här nya individens närvaro i ditt liv. Kvällen handlar om att göra något för ditt eget välmående.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen handlar om att skapa nya rutiner, det kan vara ganska tufft samtidigt så vet du att det kommer att bli bäst i längden. Du får hjälp att upprätthålla de här rutinerna med hjälp av den övriga familjen och det känns skönt att du får stöd i dina ambitioner.

Fiskarna 19/2-20/3

Även tisdagen handlar om familjen och närheten till din nära. Det blir en mysig dag där du gärna spelar spel eller bakar och lagar mat tillsammans. På eftermiddagen kan du vara sugen på att shoppa lite, det finns vissa saker som du skulle vilja komplettera din garderob med.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons