Dagens horoskop onsdag 27/12

26 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Vilan har gjort dig gott och du orkar tänka aktivitet idag. Om du jobbar så är tempot ändå rätt så lågt så att du hinner med allt som du inte gör i vanliga fall. Är du ledig så kan du anstränga dig lite mer fysiskt, kanske åker du skidor eller ägnar dagen åt en typisk vinteraktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Om du arbetar idag finns det en risk att du får jobba över. Tiden flyger fram och du hinner inte ens hälften av det du tänkt dig. Under den här dagen tar du tag i ett privat projekt som blivit liggande alldeles för länge. Du får användbar feedback av en vän eller din partner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag blir du irriterad på en familjemedlem som inte gör som du säger. Hen ska alltid gå sin egen väg, även om den väg hen valt är bevisligen sämre än den ni försöker rikta in hen på. Det här är troligtvis en ganska ung person som har ett behov av att hävda sin självständighet.

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du få upp tempot något. Kanske jobbar du lite eller så träffar du vänner och ägnar ett par timmar åt fysisk aktivitet. Det blir en intressant dag där du lär dig massor om både dig själv och alla andra. Kvällen blir tidig eftersom du är så utmattad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På onsdagen har du en hel del saker som du ska hinna med. Det ligger mycket arbete och väntar på dig efter helgen, men du har bara en kort vecka för att hinna med allt som du i vanliga fall gör på fem dagar, är du ledig är det en annan form av tempo som styr den här dagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har lovat en vän eller en släkting något, men ditt löfte ställer till det för dig. Det bästa du kan göra är att försöka hitta ett sätt att uppfylla det du lovat utan att rucka på dina andra planer och det kräver en viss fantasi från ditt håll. Om du lyckas blir det en riktigt rolig dag.

Vågen 23/9-22/10

Årets sista Fullmåne för med sig en styrka och en kapacitet att välja vilket är något du är i ett stort behov av just nu. Du kommer att känna dig tjugo kilo lättare när du väl fattat ditt beslut. Det är nästan som att du är på humör att fira lite. Det kan till och med bli en spontan AW efter jobbet.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du styrkan att markera mot en person som har en tendens att tjata sig till sin vilja. Du orkar stå upp mot hen och säga nej, vilket är en kraftansträngning från din sida. Det här är en person som är van att få som hen vill så det är nyttigt med ett nej då och då,

Skytten 22/11-21/12

Idag blir du inspirerad och det hjälper dig att fatta ett beslut. Fullmånen gör dig mer driven än vanligt och gör det enklare att förverkliga dina drömmar. Dagen handlar också om att komma överens med en person som kan vara väldigt envis. Ha tålamod.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag säger du hej till en person som du tycker mycket om. Det kan vara en kollega som slutar, en vän som reser bort eller en bekant som flyttar. Även om du vet att ni troligtvis kommer att ses igen så känns det lite ändå sorgligt. Kvällen handlar om att du ska fullfölja något du lovat att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om utomhusaktiviteter och om att röra på sig. Det blir en rätt så skojfrisk och annorlunda dag där du håller igång rejält. Under dagen kan du bli överraskad av personens reaktioner. Hen har en förmåga att alltid göra det oväntade.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du se nya miljöer och låta dig inspireras på andra ställen än i hemmet. Du kan ge dig ut på en kortare resa eller så blir det bara en utflykt över dagen, det viktigaste är att komma hemifrån. Under den här dagen får du nyheter som kan göra dig lite förbryllad.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons