Dagens horoskop torsdag 28/12

27 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du gärna ute och kikar på rean. Du kanske lämnar tillbaka ett och annat paket som blev fel under julen och hoppas på att hitta något riktigt snyggt till nyår. Det blir en rolig och social dag där shoppingen egentligen är sekundär, det är att umgås med din vän som är prioritet.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du hålla ett lagom tempo på alla sätt. Det innebär att du varierar med fysiskt arbete med lite lättare uppgifter vid datorn. Just den här kombinationen av aktivitet och lugn passar dig bra. Idag får du en fin feedback från en chef och den gör dig glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du stå ansikte mot ansikte med dina egna fördomar och det kan bli en intressant upplevelse. Eftersom tycker du är så tolerant mot andra personer kan det bli lite av en chock att upptäcka att du själv har en hel del förutfattade meningar. Kvällen bjuder på en hel del skratt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du utomhus så mycket du bara kan. Den friska luften får dig att vakna liv och möjligheten att se lite dagsljus livar upp. Idag umgås du gärna med dina närmaste vänner, du orkar inte riktigt vara ytligt social med främlingar. Den här dagen utmanar du dig själv att våga lite mer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag präglas ditt arbete av en intern konflikt. Vanligtvis brukar du inte bråka med kollegor, men den här personen är väldigt provocerande och lockar fram dina sämsta sidor. Konflikten behöver inte vara verbal, det kan handla om småsaker, som att undvika varandra och att inte prata med varandra.

Jungfrun 23/8-22/9

Torsdagen bjuder på vackra miljöer och en hel del aktivitet. Det här blir en dag då du roar dig ordentligt. Du umgås med människor som du verkligen tycker om, det kan vara både på ditt arbete eller privat. Det viktigaste den här dagen är att ha högt tempo och att ha kul.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du risker utan att vara rädd för att förlora, du är bara fokuserad på vad du har att vinna. Det är Fullmånens kraft som först nu slår dig med sin fulla styrka, vilket ger dig en känsla av att vara oövervinnerlig. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag gör du fina fynd om du är ute och shoppar. Det kan vara till dig själv, till hemmet eller till och med en försenad julklapp. Det här blir en härlig dag som för med sig massor av energi fram till helgen. Idag träffar du gärna vänner och tar en fika eller en god lunch.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har funderat på ett problem en längre tid och idag tar du tag i dem. Det känns rätt att ha det här dilemmat ur världen innan det nya året börjar. Den energi som du fått från Fullmånen håller i sig även idag och gör dig mer effektiv än vanligt. Eftermiddagen kan bjuda på ett riktigt fynd.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen får du en härlig överraskning. Det är en vän eller en chef som har goda nyheter. Det här är något som handlar om framtiden och om en riktigt bra möjlighet för dig att utvecklas. Det kan också vara nyheter om en person och om hens känslor för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag utmanar du dig själv på flera olika sätt. Du tycker det är kul att testa nya saker och att du kan vidga dina vyer. Under dagen får du chansen att ta med en familjemedlem ut på något som du tycker är väldigt roligt att göra. Kvällen handlar om ekonomin och om goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du ta risker om du vill bli rikligt belönad. Det är ingen idé att köra med säkra kort utan att försöka satsa lite. Fisken tycker egentligen inte om att chansa men du är inte lika försiktig som jordtecknen utan du kan i alla fall pröva att ta en risk mellan varven.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons