Dagens horoskop fredag 29/12

28 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att lita på varandra och om att vänskap går före det mesta. Det blir en mysig dag där du hjälper och peppar en vän som är lite nere. Du är en mästare på att få personer att känna sig speciella. Du är stark och du ger av din styrka till andra.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir social och trevlig. Du lägger mycket energi på människorna omkring dig, men inte lika mycket ork på själva arbetsuppgifterna. Även om du får en del saker gjorda så beror det mest på att du får så mycket hjälp av andra snarare än att det är du som är effektiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag jagar du den bästa looken för nyår. Det kan bli ett dagslångt spring i olika affärer och det är inte ens säkert att du hittar något du vill ha på dig. Du passar även på att lämna tillbaka vissa klappar som blivit lite fel. För dig är det viktigaste att alla blir nöjda och glada.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om miljöombyte och om att göra saker med vänner. Idag är du social och kan mycket väl tänka dig att umgås i en lite större vänskapskrets. Kvällen blir rolig men kanske inte så som du tänkt dig. Här gäller det att vara öppen för det nya och lite annorlunda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en person som du är väldigt attraherad av och varje gång ni ses så känns det i hela kroppen. Det kan vara en vän, din partner eller en kollega, idag vill du visa det för personen i fråga. Beroende på vem det är så kan det vara enklare eller mer komplicerat att vara öppen med dina känslor.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tar du tag i vissa saker som blivit liggande sedan innan jul. Du har skjutit på det här lite eftersom du tycker att den här formen av uppgifter är väldigt tråkig, men idag kan du inte undvika dem längre. Det är bara att bita i det sura äpplet och se till att bli klar i tid.

Vågen 23/9-22/10

Redan på fredagen inleds din nyårshelg. Det kan vara att du reser bort eller har bestämt för en helt annan form av firande, det kan till och med vara så att du arbetar hela helgen och nästan inte firar alls. Oavsett så blir det en bra fredag där du unnar dig själv lite extra vardagslyx.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är vännerna som gäller oavsett om det är dina kompisar eller eller kollegor så umgås du hellre och skvallrar än att arbeta. Räkna inte med att vara särskilt effektiv den här dagen. Kvällen blir rolig, du är gärna ute med vänner eller kanske bortbjuden på en middag hos bekanta.

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen handlar om att lämna något bakom sig och att ha modet att kasta sig in i något nytt. Det kan vara lite skrämmande, men samtidigt är det både inspirerande och roligt på samma gång. Under dagen kan en vän komma till dig med sina problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du visa vad du känner, men du tycker det är svårt samtidigt som du vet att du kommer må bra av att öppna upp dig. Du känner dig sårbar när du släpper in människor i ditt liv och du gillar inte känslan av att vara just sårbar. Kvällen handlar om att vara spontan.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir en familjedag där ni gör roliga saker tillsammans. Du lägger mycket tid och engagemang på att umgås för att ni ska stärka banden. Under dagen möter du en person som inspirerar dig att tänka på ett helt nytt sätt. Kvällen blir mysig och bjuder på roligt skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

På fredagen är det äventyr och spänning som gäller, särskilt för Fiskar som är ute och reser. Dagen blir lite annorlunda och du får verkligen tänja på dina gränser både när det gäller vad du upplever och vilka aktiviteter du prövar på. Kvällen bjuder på intressant och god mat.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons