Dagens horoskop lördag 30/12

29 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även lördagen handlar om vänskap och om att ta dig tid att umgås med personer som ofta får stå tillbaka för ditt arbete eller familj. Om julen är familjens högtid så tycker du att nyår är vännernas dag. Den här lördagen preppar och fixar du för att kunna glänsa på nyårsafton.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du komma ut i naturen en del. Det blir en längre promenad och kanske en aktivitet såsom att grilla korv eller liknande. För dig handlar den här dagen om att umgås med din familj och om att göra roliga saker tillsammans. På vardagarna är ni oftast på olika håll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även lördagen bjuder på en del shopping, men idag verkar det röra sig mer om att umgås med vänner än att hitta något speciellt. För dig kan shopping vara socialt. Det blir säkert både fika och lunch när du ändå är i farten. Din vän har intressanta nyheter att dela med sig av.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det mycket att göra. Det kan vara att du jobbar eller kanske är det du som håller i nyårsfestligheterna. Oavsett måste du hålla ett högt tempo genom dagen för att hinna med allt du vill förbereda. Glöm inte att ta hand om dig själv, du vill verkligen glänsa imorgon.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är mycket som hänger på det här nyåret för din del och du vill vara beredd genom att ha en fläckfri fasad lite som en sköld. Idag förbereder du dig själv och kanske ditt hem för den stora dagen. Det blir en lördag som går fort och där du rusar från ett projekt in i ett annat.

Jungfrun 23/8-22/9

Du testas i din förmåga att kunna samarbeta den här dagen. Det handlar främst om att du oftast föredrar att göra saker på ditt sätt, men idag är det inte ett alternativ. Försök att ta någon annans ledarskap utan att börja gnissla tänder. Det kan vara lite av en prövning för dig.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen tycks bjuda på en ny miljö eller en lite kortare resa/utflykt. Den här dagen handlar om att uppleva saker och om att vara aktiv. Om du arbetar så kommer dagen att bjuda på ett annorlunda arbetspass som innehåller en överraskning.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du lite fumlig så du måste ta det lugnt med allt du gör, annars blir det fel. Räkna med en stor portion tålamod genom hela den här dagen, något som inte brukar vara din starka sida. När du känner att du börjar bli irriterad bör du gå undan och räkna till tio.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag kan du delta i en sport, tävling eller annan form av fysisk utmaning. När andra målar naglar och lägger ansiktsmask fokuserar du på att prestera och att visa vad du går för. Det här är ett lite annorlunda sätt att förbereda sig inför årets sista dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är modig idag och tar ett för dig ovanligt initiativ. Det är nästan som om du blir lite stolt över det du vågat. Att vara så stark och så framåt är egentligen inte du, då riskerar man att bli sårad. Kvällen handlar om att göra sig fin för oavsett vart du firar nyår så vill du känna dig fräsch.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag fixar du och donar gärna inomhus. Du förbereder nyår genom att laga mat, duka och göra fint. Det blir en rolig dag där du känner dig både kreativ och kunnig på samma gång. Idag varierar du hemmamyset med lite träning eller att du träffar en vän för att få ett break från all nyårsaktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du visa någon du står nära din uppskattning. Det kan vara genom en gåva, en överraskning eller bara en enkel gest. Det blir en mysig dag där du njuter av att vara i nuet och inte tänker så mycket på framtiden. Idag får du chansen att göra något riktigt roligt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons