Dagens horoskop söndag 31/12

30 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Nyårsafton handlar om fest och glamour, det blir en dag som du tar hand om dig själv och en kväll där du möter nya spännande människor. För dig blir det här årets festernas fest och ett utmärkt sätt att ta farväl av det som varit och välkomna in det nya i ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

Även om nyårsafton inte bjuder på någon direkt fest så är det gott om mat och trevligt sällskap. Det här blir en lite annorlunda nyårsafton av flera skäl. Även om du satsar på att laga lyxigt och dricka gott så är det inte bara det som du firar, det finns något annat som du också vill uppmärksamma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har verkligen sett fram emot den här nyårsaftonen, kanske mer än du brukar. Det handlar inte bara om festen och glittret, det handlar om vem du vill tillbringa kvällen med. För dig är sällskapet nästan viktigare än själva festen. Idag ger du dig själv löften inför det nya året.

Kräftan 21/6-22/7

Idag laddar du för fest. Det är nyår och då vill du ha lyx, mer lyx och ännu mer lyx. Det blir en dag som bjuder på just den där glamouren som du är ute efter. Har du möjlighet så startar du tidigt och slutar festen väldigt sent bara för att få möjlighet att njuta lite extra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det här är din dag, du känner dig redo att bekänna färg om det hjälper dig att komma lite närmare en viss person. Du är oftast väldigt bra på att inte visa dina känslor utan sätta upp en glättig fasad utåt men idag vill du vara sårbar och våga släppa in hen innan för skyddsmuren som du byggt upp.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en härlig nyår från början till slut. Det finns dagar då allt fungerar som det ska och att allt känns som det har en extra guldkant. Idag är en sådan dag så njut av den. Kvällen blir magisk och bjuder på ett fantastiskt och inspirerande möte som kommer att påverka dig under lång tid.

Vågen 23/9-22/10

Nyår handlar om att vara aktiv och om att göra saker. Det ser ut som om dagen blir intensivare än själva kvällen, det kan till och med hända att du somnar innan tolvslaget. För dig är det en avslutning på ett långt och delvis påfrestande år. Kvällen blir lugn men har ändå inslag av lyx.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

För dig handlar nyår mycket om ett löfte till dig själv som handlar om att våga anamma förändringar och att följa dina passioner. Det här är också en kväll som är ett symboliskt firande av att en fas i ditt liv är på väg att avslutas och att du kommer in i något nytt.

Skytten 22/11-21/12

För dig ska nyårsafton präglas av lyx och glamour. Det blir en dag då du njuter från morgon till kväll oavsett om du jobbar eller är ledig. Det är lyxig frukost och om tiden ges SPA och omvårdnad av dig själv. Kvällen handlar om att fira så mycket det bara går. Glitter, mer glitter och avslutningsvis lite glitter.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig handlar nyåret mer om familjen, om god mat och massor av kärlek. Det blir en kväll att minnas, inte bara för att det är nyår utan för att det på många sätt är en nystart för dig. Du lämnar mycket bakom dig men du har också massor att se fram emot. Kvällen blir verkligen magisk.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Nyåret kanske inte bjuder på party eller en stor fest, men det blir mysigt och fyllt av god mat och trevligt umgänge. Det här nyåret handlar mer om att vara tillsammans och ha det bra, än om att fira med buller och bång. Tolvslaget bjuder på en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du firar gärna en intim nyår med dina närmaste. Det kan vara av praktiska skäl, att du ska jobba dagen efter eller att du är ute och reser och långt från din vanliga umgängeskrets. Det kan också vara självvalt, att du känner att du vill ta det lugnt istället för att festa loss.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons