Dagens horoskop torsdag 14/12

13 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att blicka framåt och om att sätta nya inspirerande mål för nästa år. Det blir en rolig och fartfull dag som flyger iväg. Idag samarbetar du tätt med en nära chef eller kollega. Du märker att ni två kommer utmärkt överens och att ni har många saker gemensamt.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen kommer du tillbaka till gamla arbetsuppgifter som du inte har hållit på med på ett tag. Det kan uppstå en viss förvirring och du känner dig lätt irriterad innan du lyckats orientera dig ordentligt. När du landat i allt det nygamla så lättar din irritation och du blir ditt vanliga trevliga jag igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du effektiv och du tycker att det är skönt att komma ikapp. Det blir en produktiv dag där du betar av det mesta på din lista. Idag får du även höra ett intressant skvaller som rör en högre chef. Kvällen handlar om att röra på sig, gärna utomhus.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det du som stiger fram när ett projekt behöver en ledare. Du tycker att det är kul att bestämma och du tar gärna på dig ansvar i olika situationer. Även om du inte är en lika självklar ledare som till exempel Väduren så går du från klarhet till klarhet och du har många bra idéer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en beundransvärd envishet hos dig idag som gör att du betar av en sak i taget med ett tålamod som du normalt inte besitter. Du har ett mål och du tänker inte ge upp innan du når det. En konflikt på din arbetsplats kan bli lite distraherande.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du lite extra emotionell så ett samtal från en vän eller släkting kan få dig till bristningsgränsen trots att det egentligen inte är så dramatisk information som du får. Bejaka din känslighet, samtidigt som du observerar den med din logik så kommer du inse att du kanske reagerar lite överdrivet.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en kollega som inte bara uttrycker sig klumpigt, hen är ofta gränsfall till fördömande mot andra personer. Idag blir du arg på riktigt när hen säger något som är ännu mer provocerande än vanligt. Du markerar ditt ogillande genom att ta avstånd från hen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har tagit på dig en hel del både arbetsmässigt och privat så när du får ytterligare en förfrågan måste du säga nej och det gillar du inte. Du har svårt med nej rent allmänt och att dessutom neka en nära vän något svider. Ibland är det bra att kliva ur sin komfortzon och göra något som är obekvämt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag hamnar du i en lite knepig situation. Du har sagt eller gjort något som kan ha sårat en vän även om det var tänkt som ett skämt från din sida. Här gäller det att acceptera att alla är olika känsliga och att du faktiskt kan be om ursäkt även om du inte menade något illa.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du glad och utåtriktad. Det har varit emotionellt omtumlande den här veckan, men nu börjar känslorna lugna ned sig och du går in i en mer harmonisk period. Idag umgås du med fördel med både barn och djur. Du har bra hand med de här båda grupperna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inser att du har en kollega som gillar att brösta upp sig men som inte har kunskaper att luta sig tillbaka på. Det här är inte bara irriterande för din del, det kan komma att påverka hela projektet negativt. Det är dags att du markerar mot den här personen innan hen tar ännu mer plats.

Fiskarna 19/2-20/3

En påverkan från Stenbocken gör dig envisare än du brukar vara. Du kör på dina idéer och i ditt spår. Om någon lägger sig i blir du sur eller rent av uppretad. Idag bör man inte försöka resonera med dig, du lyssnar varken på logik eller uppmaningar. Kvällen blir intressant.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons