Dagens horoskop söndag 24/9

23 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag finns det en möjlighet eller en risk att du springer på en person från ditt förflutna. Troligtvis är det någon som du saknat men det kan även röra sig om en person du inte är riktigt färdig med. Oavsett läge är det en möjlighet att återknyta kontakten med ditt förflutna.

Oxen 20/4-20/5

Idag trappar du ned tempot rejält. Det har varit en intensiv vecka och du behöver utrymme för dina tankar och känslor. Oavsett hur du tillbringar dagen så passar du på att processa det som hänt under veckan. De flesta Oxar tänker bäst när de jobbar med händerna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen andas lugn och ro. Du njuter av att slippa stressa den här dagen. Det finns en glädje i att bara vara, särskilt om du har möjlighet att tillbringa dagen utomhus. Idag uttrycker du dig gärna med din kreativitet. Det kan vara i en hobby eller i en konstform.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

på söndagen firar du en släkting eller vän. Du vill gärna skämma bort den här personen lite extra och det gör du genom att visa, både i ord och handling, hur mycket hen betyder för dig. Kvällen handlar om att se framåt och om att ha kul.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om att boa in sig ordentligt. Du känner att hösten är på väg och då vill du göra det mysigt och hemtrevligt hemma. Det kan bli en shoppingrunda för att komplettera med detaljer såsom ljus, plädar och kuddar. Idag får du nyheter från en vän.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du lite segare än under resten av veckan. Det gör att du inte ställer alltför höga krav på dig själv utan du unnar dig sovmorgon och en lugn start på dagen. Idag handlar det mycket om ditt eget välbefinnande, det kan vara en hobby, yoga, meditation eller bara lite mystid hemma med hemmaSPA.

Vågen 23/9-22/10

Även söndagen handlar om att göra roliga aktiviteter och hålla sig hemifrån. Du laddar batterierna bättre när du inte behöver tänka på att städa, tvätta eller andra tråkiga saker. Idag passar du på att uppdatera dig på lite skvaller från din umgängeskrets. Du känner att du missat en del.

Skorpionen 23/10-21/11

Även söndagen handlar om att upptäcka nya saker och att njuta av att vara ledig. Oavsett om du är på vift själv eller har någon med dig så blir det lite av ett äventyr där du utmanar dig själv att göra saker som du normalt sett undviker. Kvällen bjuder på nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du gärna fysiskt aktiv. Det kan vara en promenad utomhus, att gå på gym eller ägna dagen åt en fysisk hobby. Du mår bra av att röra på dig, men den senaste tiden har det inte blivit så mycket motion som du skulle vilja och det kompenserar du för idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en riktig utmaning och du känner dig kanske inte så laddad som du skulle önska att du var. Du har ändå kul och får hänga med människor som är ganska lika dig när det kommer till sport och träning. Kvällen bjuder på hemmamys och god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Även söndagen bjuder på en del småpyssel. Du gör saker i lagom takt utan att stressa. Idag hjälper du en vän genom att bära, skjutsa eller komma med råd. Det blir en rolig och varierande avslutning på veckan. Kvällen handlar om skvaller och om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen är du lite mer aktiv än på lördagen. Du åker gärna och träffar en släkting eller är ute i naturen. För dig handlar den här dagen om att umgås med människor som står dig nära. Det blir en skön och berikande dag. På kvällen får du chansen att göra någon glad.

Annons