Dagens horoskop fredag 16/2

15 feb, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag glider Venus in i Vattumannens tecken och det gör dig extra glad och social. Det finns en skön vibe över den här dagen. Du är anpassningsbar och du tenderar att låta andra ta kommandot, vilket är ovanligt. Kvällen bjuder på en varierande rad med nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir rolig och lagom stressig. Du kan mentalt ta helg lite tidigare än jobbet slutar, särskilt om det varit en intensiv vecka. Dagen handlar om att få till vissa detaljer och när de är på plats så känner du dig ganska nöjd för dagen. Kvällen handlar om god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en intensiv arbetsvecka tar du det ganska lungt den här fredagen. Det kan hända att du är ledig och då passar du på att ta dagen som den kommer. Även om du jobbar tillämpar du en ganska tillbakalutad attityd. Idag är det kollegorna framför hårt arbete som gäller. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en rolig dag där du är väldigt social och utåtriktad. Det här är en bra dag för dig att knyta nya kontakter och få igenom vissa avtal och affärer. Kvällen blir väldigt intensiv på ett härligt sätt. Det är en kväll som bjuder på överraskningar och intressanta människor.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att kunna ta kritik på ett konstruktivt sätt, något som inte ligger i Lejonets natur. Du tar ofta feedback personligt trots att det handlar om ett arbete som du utfört, inte om dig som person. Försök att skilja på de två sakerna. Alla kan göra fel och fel går att rätta till.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen handlar om att möta intressanta människor, diskutera olika idéer och att lära dig nya saker. Det blir en dag som bjuder på vissa utmaningar, men det blir också en rolig och utvecklande dag. Kvällen handlar om att få till den rätta fredagsstämningen.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir rolig och inspirerande. Du får vara i en ny och intressant miljö som får dig att se lite annorlunda på din vardag. Den här dagen skrattar du mycket, både åt dig själv och åt en skojfrisk kollega. Kvällen passar bra till en spontan utgång, varför inte en AW?

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir rolig, social och utåtriktad. Du tycker att det är trevligt både med kollegor och vänner och du spenderar en hel del tid med att bygga relationer. Dagen handlar också om ett prank av något slag. Du kan vara en riktig retsticka när du sätter den sidan till.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir lugn och skön under den större delen av dagen, men det finns någon form av tävling som du inte kan motstå att vara med på. Det kan vara en sport, ett quiz eller bara en vänskaplig vadslagning vänner emellan, oavsett vad det är så vill du gärna prestera.

Stenbocken 22/12-19/1

Alla har den där vännen som alltid vill göra något men när det kommer till kritan så backar hen ut. Idag tar du tag i problemet och du lyckas locka med din vän på ett litet äventyr. Även om det inte går som planerat så blir det en rolig fredag och din vän kommer att få blodad tand.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen väntar det goda nyheter som främst rör din ekonomi. Det här ger dig frihet att göra en större investering som fram till idag kändes mer som en önskedröm än verklighet. Idag visar du att du har ett bra sinne för affärer.

Fiskarna 19/2-20/3

dag blir du indragen i en konflikt hemma och du gör ditt bästa för att slippa välja sida. Det här kan vara svårare än det låter. Du blir väldigt påverkad av vad du får höra från den ena parten. Kanske borde du höra båda sidor innan du bestämmer dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons