Dagens horoskop lördag 10/8

09 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen bjuder på en hel del velande fram och tillbaka i en känslig fråga. Vanligtvis har du lätt för att fatta den här typen av beslut, men idag är du lite extra osäker på vilken väg du ska ta. En vän eller släkting hjälper dig att klargöra vissa saker och det kan hjälpa dig att bestämma dig.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen kan bjuda på en idrottslig upplevelse eller fysisk aktivitet. Det blir en festlig dag där ditt humör är på topp. Du upplever något som du inte trodde du skulle får vara med om och det skapar en massa härliga känslor inom dig. Kvällen bjuder på ett firande av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir essensen av svensk sommar oavsett vart i världen du befinner dig. Det här är en härligt lättsam och avslappnad dag där du tar saker som de kommer utan att ens försöka planera framåt. Den här dagen handlar om vänner, god mat och att njuta av livet.

Kräftan 21/6-22/7

Idag ligger det ett smörgåsbord av möjligheter dukat för dig, det är bara att ta för dig. Alla stöter vi på den här typen av dagar mellan varven. Du har så mycket valmöjligheter att det nästa kan bli svårt att bestämma sig. En härlig dag oavsett vilken riktning den tar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet är ett av de tecken som har det starkaste behovet av att få utlopp för sin energi fysiskt. När du är stillasittande för länge kan du nästan bli elak för att du blir så frustrerad. Idag ska du njuta av att vara utomhus i kombination med att träna, tävla eller bara hålla dig allmänt fysiskt aktiv.

Jungfrun 23/8-22/9

Som alla jordtecken lever du upp när du kommer ut i naturen. Du kan anse dig själv vara något av en stadsråtta, men faktum kvarstår, så fort du lämnar stadsmiljön och kommer ut på landet så mår du mycket bättre. Den här dagen tillbringar du helst utomhus i en lantlig miljö.

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du kanske på släktkalas eller så har du lördagsmys med familjen. Dagen kretsar kring dina nära och kring din släkt. Det blir en livfull dag där du kan slappna av och vara dig själv. Det finns så mycket glädje och värme omkring dig och den hjälper dig att släppa taget och veckans alla problem.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen blir rolig och aktiv, men lite stressig. Du har som vanligt planerat in nästan för många saker för att det ska vara bekvämt att hinna med. Det finns en härlig tidsoptimist i dig som gör att du aldrig kan planera saker realistiskt, i alla fall inte när det rör sig om roliga aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Du är duktig på att inte göra saker som du inte måste göra hemma. På jobbet är du driven och ambitiös, men hemma så ligger du gärna på soffan och tittar på serier istället för att städa och pyssla. Idag tar du dig i kragen och betar av ett antal hemmaprojekt som blivit liggande lite för länge.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen bjuder på sport, spänning och tävling. Det kan vara du själv som deltar eller så är du åskådare. Är du ointresserad av sport så kan det uppstå en vattendelare där du vill göra annat och de personer du umgås med vill ägna dagen åt sport. Är du sportintresserad blir det en magisk dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du ta del av en högst unik upplevelse. Det här är något som du vet att du troligtvis inte får chansen att se eller göra igen. Det blir en spännande dag men också en dag som bjuder på mycket köande och en hel del trängsel. Dagen slutar i triumf och oförställd glädje.

Fiskarna 19/2-20/3

Som Fisk kan du har svårt att sätta gränser, särskilt för personer som står dig nära. Du är alltid rädd att såra någon eller att göra dig själv impopulär. Fisken har ett starkt behov av att bli bekräftad, särskilt av människor som du älskar. Idag inser du plötsligt värdet av att kunna markera och säga ifrån när det behövs.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons