Dagens horoskop lördag 31/8

30 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för lördag 31/8 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #24 – Yandeh SallahBrand logo
Min rutin #24 – Yandeh Sallah

Väduren 21/3-19/4

Idag är du äventyrlig och vill utforska okända områden. Den dubbla eldenergin ger dig massor av pionjäranda och får dig att pusha gränser som du normalt sett inte skulle kliva över. Dagen handlar också om att träffa nya människor och knyta värdefulla kontakter.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen kretsar kring nöjen, att upptäcka nya pärlor och att hitta till vissa saker i en ganska ny miljö. Det blir mycket promenerande den här dagen så se till att ha bra skor. Oxen har känsliga fötter och du blir sur om du får skoskav. Kvällen bjuder på god mat och en härlig upplevelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag biter ditt misstag dig i svansen och du har inget annat val än att tag tag i den här härvan innan det blir ännu mer att reda ut. Vad som är viktigt den här lördagen är ärlighet, både mot andra och dig själv. Försköna inte situationen utan se den för det den är. Kvällen blir trevlig och social.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Efter en lång sommar kan det ta både på kroppen och psyket att komma tillbaka till vardagen igen. Det handlar inte enbart om jobbet utan om att få hela livspusslet att fungera. Ta en eller två helger till att bara vila, planera och försöka ladda på ny energi.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du gärna aktiv utomhus och då helst i naturen. Att vara ute i skogen ger dig energi av ett helt annat slag än det du får på ett utegym eller en under shopping dag på stan. Fisk luft rensar bort det negativa och få dig att se på dina problem i ett helt annat ljus. Kvällen kretsar kring familjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har nyligen gjort eller planerar att göra en lite mer omfattande investering och idag sätter du upp lite ramar för ekonomi och sparande under hösten. Det passar dig att ha en tydlig plan eftersom du känner dig tryggare när du vet vilka utgifter som väntar. Kvällen bjuder på kulturell inspiration.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det har varit en händelserik vecka som väckt många tankar och idag är en bra dag att smälta allt du upplevt. Dagen handlar om att ta det lugnt och vila så mycket du som möjligt. Du behöver hämta kraft och energi inför söndagen. Kvällen bjuder på en fin komplimang.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är dina energinivåer på topp och du känner att du har möjligheten att göra en massa roliga saker. Vad du bör undvika är saker som kostar för mycket pengar, semestern var dyr och du behöver tid att få ordning på ekonomin igen. Det blir en dag då du upptäcker att billigt kan vara kul.

Skytten 22/11-21/12

Lördagen är en dag då du fokuserar mycket på dina nära och kära. Om du inte har så mycket kontakt med din familj kan det vara vänner som fungerar som substitut. Det blir en mysig dag där mat och gemenskap spelar en central roll. Kvällen bjuder på roligt skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en dag då du verkar gå en hel del. Oavsett om dagen bjuder på shopping eller en stadsvandring så gäller det att vara både utsövd och ha bra skor. Stenbocken kan lida av känsliga fötter, precis som Oxen så se till att det praktiska övertrumfar det som är snyggt. Kvällen blir förtrollade.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om en del fysiskt arbete. Du tycker att det är skönt att ta i, särskilt om ditt vanliga jobb är mer möten och pappersarbete. Det kan vara projekt i hemmet, på landet eller en hobby som ger dig utlopp för din fantasi och kreativitet. Kvällen bjuder på hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen bjuder på en hel del roliga aktiviteter. Du utforskar nya områden och du njuter av att umgås med en väldigt speciell person. Det kan röra sig om allt från en förälskelse till en nära vän eller familjemedlem. Den här härliga lördagen innehåller även en överraskning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons