Dagens horoskop måndag 1/1

31 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du ta det lungt, men det finns en hel del som pockar på din uppmärksamhet. Du har tänkt att göra så lite som möjligt den här dagen, men det blir inte fullt så enkelt eftersom du inte kan påverka vissa saker. Kvällen handlar om en lögn.

Oxen 20/4-20/5

Du verkar ha åtaganden den måndagen så det är bara att bita i det sura äpplet om du är trött på grund av för lite sömn eller för mycket festande. Dagen handlar om logik och om att göra uppgifter på ett systematiskt sätt , något som en påverkan från Jungfrun hjälper dig med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir inte alls särskilt aktiv. Har du planerat in saker den här dagen så ställer du in. Du behöver hämta kraft och det gör du bäst hemma. Under den här dagen får du roliga nyheter som främst rör en vän, men som kan påverka dig också.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del frågetecken att räta ut. Antydningar och rykten har satt griller i huvudet på dig och nu vill du få klarhet i vad det är egentligen som är sant. Det blir en dag där du utför en hel del detektivarbete för att komma så nära sanningen som möjligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns saker som du bör fundera över den här nyårsdagen. Du har skjutit på ett beslut och nu känner du att du inte kan fortsätta att skjuta på det längre. Det blir en dag då du velar fram och tillbaka men troligtvis lyckas du bestämma dig innan dagen är slut.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen är du gärna utomhus om vädret samarbetar. En ny dag och nya möjligheter gör att det känns lite extra fräscht att vara aktiv istället för att dega framför tv med en påse chips. Idag får du också möjligheten att träffa en person som du är lite intresserad av.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen träffar du gärna vänner på lite stillsammare aktiviteter såsom ett cafébesök. Det finns mycket att skvallra om, särskilt om du firade in nyåret rejält. Andra ämnen som kan komma upp är nyårslöften och framtidsutsikter. Det blir en bra första dag på året.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här måndagen försöker du avsluta något. Det kan röra sig om allt från en uppgift till ett förhållande eller ett arbete. Oavsett om det handlar om en mer dramatisk förändring eller något väldigt vardagligt så blir det ändå en slags markering för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en väldigt lugn dag för du är inte på topp. Det är svårt att säga om det är för att du festat hårt eller om det är för att du håller på att bli sjuk. Oavsett anledning bör du vara snäll mot dig själv och inte ta på dig för mycket att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Nyårsdagen handlar om ett nytt år och nya möjligheter. Det blir en rolig dag där du får glädjande nyheter och chansen att träffa en vän innan hen ska resa bort. Dagen handlar också om att ge varandra löften och om att kunna hålla vad du lovat.

Vattumannen 20/1-18/2

På nyårsdagen gör du inte mer än nödvändigt. Om du har barn eller djur kan du tvingas ut ur hemmet men annars så föredrar du att stanna inne det mesta av den här dagen. En träff med en vän kan förändra mycket. Plötsligt ser du möjligheter istället för problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om ett nytt år och nya möjligheter, men för dig handlar det mest om att överleva. Du är otroligt seg den här dagen och du orkar verkligen inte göra någonting som är ansträngande. Om du var värd för festen igår så gräver du ned dig under täcket för arr slippa se all disk.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons