Dagens horoskop fredag 12/7

11 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för fredag 12/7 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hundhoroskop - se din bästa väns stjärnteckenBrand logo
Hundhoroskop - se din bästa väns stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du träffar mycket människor den här dagen och du är i ditt esse. När Väduren är på det här humöret så är du charmen själv. Det finns något karismatiskt i ditt tecken som gör att du drar till dig uppmärksamhet var du än går. Det blir en härlig dag.

Oxen 20/4-20/5

Idag gäller det att ha tungan rätt i munnen och inte val när det kommer till beslut. Tänk praktiskt. För Oxen är det oftast naturligt att ta en logisk väg ur ett dilemma, du tänker sällan med hjärtat utan att slänga in en skvätt sunt förnuft. Något du bevisar idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om nöjen och om att roa sig med vänner och bekanta. Du är spontan den här dagen och du har inget emot att göra saker lite oplanerat. Det viktigaste för dig är vilka du umgås med, inte vad det är du gör för något. Kvällen handlar om ett envist rykte.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det är starka känslor som råder den här fredagen och risken är stor att du hamnar i en konflikt med en familjemedlem eller närstående vän, släkting. Du har svårt att hålla ditt humör i schack och det finns en risk att överreagerar både på pikar och på kritik.

Lejonet 23/7-22/8

Idag måste du kunna säga nej till en person som du har väldigt svårt att motstå. Kombinationen av värme och charm gör att du nästan alltid säger ja till allt som den här personen behöver hjälp med eller som hen föreslår att ni ska göra. Inte idag, idag ska du vara stark och prioritera dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det dags att ta tag i ekonomin och det är något du ser fram emot med lite blandade känslor. Jungfrun gillar att ha ordning på pengarna eftersom det skapar en känsla av kontroll och trygghet men du är inte speciellt förtjust i att göra upp en budget eftersom du tycker sifferarbete är lite tråkigt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Ida tänker du främst på dig själv och dina behov vilket kan göra att du hamnar i konflikt med en familjemedlem som tycker att du beter dig egoistiskt. Du ogillar konflikter och brukar oftast backa, men inte idag. Du har ett behov av att få vara egoistiskt och det tänker du inte tumma på.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan bli väldigt hetsig när du är upprörd och i stridens hetta säger du saker som du inte menar. Idag har du chansen att be en person som du sårat om ursäkt. Du var arg och irriterad vilket gjorde att du överdrev vissa åsikter lite väl mycket. Visa att du är vuxen noga att inse dina misstag.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en rolig och lite lättsinnig dag där du tar saker som de kommer. Du är impulsiv och vill gärna lämna dagen öppen så du kan göra det som faller dig in. Arbetar du idag försöker du garanterat att smita lite tidigare. Du behöver få känna dig fri.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir rolig, social och inte så jobbig som du tänkt dig. Om du arbetar så är tempot rätt så lugnt och du kan lägga upp dagen lite efter ditt eget huvud. Kvällen handlar om nöjen, antingen med vänner eller en familjemedlem. Det blir en mysig fredag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en person som vill ha både din fysiska hjälp, din vägledning och dina råd. Idag finns du där för den här personen och det blir också ett påtagligt bevis för att även om du har egna planer framöver så kommer du ändå ta dig tid att finnas där för hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något glatt och lekfullt över dig den här dagen i kontrast mot alvaret under torsdagen. Du känner dig väldigt lättad över att du har fått ur dig en massa negativa tankar. Du är social och du vill gärna träffa vänner som du tänker på men som du inte ser så mycket av.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons