Dagens horoskop söndag 14/7

13 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för söndag 14/7 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #2 - Merkurius retrogradBrand logo
ELLE Astro #2 - Merkurius retrograd

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att vara ärlig mot dig själv, både i dina känslor och på de krav du ställer på dig själv. Väduren kan lätt få prestationsångest eftersom du alltid vill ligga i framkant. Idag är det dags att vända blicken inåt och både se vem du är och fundera över vem du vill vara.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen blir lugn och skön. Oavsett vilka aktiviteter som du har inplanerade så gör du inget i ett intensivt tempo utan du satsar på att pyssla och göra en sak i taget. Det blir en bra dag även om kvällen blir senare än du tänkt dig från början.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir en härlig dag där du verkligen ger dig hän i den aktivitet du valt för dagen. Det kan vara en utflykt, sport, träning eller en hobby. Dagen handlar om att följa sin passion och att inte vara rädd för att ta ut svängarna. Du kan mer än du tror så lita på dig själv.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det din dag och du har rätt att vara precis så egoistisk som du vill vara. Det är sällan Kräftan tänker uteslutande på sig själv, men idag gör du det. Du har en stark vilja och du tänker fokusera på den idag. Det blir en mysig, riktig ta hand om sig själv dag, så njut av den.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du rastlös och behöver få röra på dig. Det finns ett starkt behov av att göra något fysiskt oavsett om det är en sport, träning eller bara en rask promenad i naturen. Det blir en härlig dag, särskilt om du startar den tidigt. Du njuter som mest när du kan trötta ut dig själv rejält.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en sida av dig själv som du inte riktigt uppskattar och du jobbar aktivt med att dämpa eller helt få bort den här olaten. Även om du sällan pratar om dina dåliga vanor så är du väl medveten om dem. Idag gör du återigen ett tappert försök att bli av med den här efterhängsna ovanan.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att vara spontan och göra saker för nöjes skull, inte för att du måste. Det blir en rolig dag då du testar nya intressen och nya sätt att uttrycka dig på. Det finns en härlig harmoni över den här söndagen som ger dig massor av positiv energi.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är inne i en period då du dagdrömmer en hel del. Du mår av att tänka framåt och du njuter av att ha stora planer för framtiden. Idag fokuserar du mycket på dina mål, men du försöker balansera dagdrömmarna med mer realistiska planer på budget och att spara pengar till dina drömmar.

Skytten 22/11-21/12

Idag tänker du skämma bort dig själv med hemmalyx. Det kan vara allting från en film som du vill se, till godis eller en hobby. Oavsett vad det är som du tycker är lyxigt så är det här dagen då du ska unna dig det. En bra avslutning på veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt trött den här söndagen så var förnuftig och lyssna på din kropp. Om du behöver vila så ska du göra det även om det bara handlar om att sänka tempot och ta det lugnare. I övrigt en bra dag, särskilt om du är lite extra snäll mot dig själv.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Även söndagen bjuder på en hel del mys tillsammans med en släkting eller familjemedlem. Även om det här dagen även innehåller lite tråkiga aktiviteter som måste göras så blir det på hela taget, en riktigt bra avslutning på veckan. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det dags att komma igång med allt det där som du planerat men inte påbörjat för att du inte haft tid, ork eller riktigt lust. Det handlar främst om att träna och att se över dina matvanor. Även om Fiskarna inte är lika matglada om Oxen så tycker du inte om att ha restriktioner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons