Dagens horoskop måndag 15/7

14 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns en stress den här måndagen som gör att du har svårt att fokusera. Det handlar mer om en känsla av att vara på väg att förlora något eller att du har missat något som är viktigt. Den här känslan gnager dig under dagen, men du kan inte sätta fingret på vad det är som är fel.

Oxen 20/4-20/5

Oxen brukar vara ganska jämn i sitt humör men inte idag, idag är du irriterad och det tenderar att gå ut över de personer som du möter. Jobbar du i ett serviceyrke så är du nästan överdrivet trevlig mot dina kunder bara för att ta ut ditt humör på dina kollegor eller din partner istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen får du tvinga dig själv att kliva upp ur sängen. Om du inte har något du måste göra den här dagen kan det mycket väl hända att du stannar större delen av dagen i sängen. Du är både fysiskt och själsligt utmattad och du behöver en paus från allt.

Kräftan 21/6-22/7

En stark påverkan från Skorpionen gör dig känslomässigt väldigt labil idag. Du kan se problem där det inte finns några och risken är stor att provocerar fram ett gräl med en partner eller en vän. Det här är en snabbt övergående influens så visa att du ångrar dig om du sagt eller gjort dumma saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du lätt för att lära känna nya människor. Befinner du dig i en miljö där du har många främlingar omkring dig så är du troligen ganska social och utåtriktad. Det blir en bra dag oavsett om du arbetar eller har semester. Bäst passar den här dagen till att vara helt spontan och ta saker som de kommer.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med en massa känslor i ditt horoskop och som ofta, när du låter dina känslor styra, så fattar du inte de klokaste besluten. Jungfrun är en person som drivs av logik och förnuft så därför ställer känslomässigt kaos till det extra mycket för din del.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du impulsiv och följer ditt hjärta vilket rimmar väl med din personlighet. När du agerar på dina känslor blir det ofta bra eftersom du har en stark intuition och en vilja att göra rätt. Under dagen kan en fråga om pengar ge dig lite dåligt samvete. Du vet att du inte varit direkt sparsam den senaste tiden.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Månen befinner sig i Skorpionens tecken den här måndagen vilket gör att du blir fysiskt mer mottaglig för all form av uppvaktning. För den passionerade Skorpionen blir det en dramatisk dag, särskilt om du har ett förhållande. En till synes oskyldig liten flirt kan röra upp starka känslor.

Skytten 22/11-21/12

Du gör det onödigt svårt för dig den här dagen. Finns det en krånglig väg så väljer du den utan att riktigt veta varför. Var beredd på en dag med utmaningar. Det gäller att hålla ett jämnt näringsintag så att du drabbas av dåligt humör till följd av blodsockerfall. Även reservenergi i form av en kaka kan vara bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att sova lite längre, äta rejält och möjligheten att lägga upp dagen som det passar dig. Oavsett om du är ledig, har semester eller arbetar så är det här en väldigt fri dag där du kan välja att vara produktiv eller att ta det lugnt och göra så lite som möjligt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du brukar vara bra på att tänka kreativt och vara innovativ i både dina idéer och handlingar. Idag behöver du den typen av förmåga för att komma runt ett problem som du stöter på. Här krävs det både fantasi, mod och en hel del progressivitet. Kvällen bjuder på en rolig aktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tvekar en del idag, särskilt när det kommer till kärlek och relationer. Du står inför ett vägval och du vet inte riktigt åt vilket håll det lutar. Tänk på att den här typen av beslut måste få ta sin tid, det är ingen idé att du försöker stressa fram ett val.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons