Dagens horoskop tisdag 16/7

15 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även tisdagen handlar om känslan av att det är för sent. Idag är du dock lite lugnare än under gårdagen. Du har kollat och dubbelkollat att det viktigaste i ditt liv just nu är under kontroll, vilket gör dig ganska säker på att det du missar (om du missar något) inte är jätteviktigt. I övrigt en rolig och aktiv dag.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen lägger du ned själ och hjärta i allt du gör. Oavsett om du är ledig eller arbetar så finns det passion, kreativitet och ett härligt driv som gör att du gärna plockar fram dina konstnärliga talanger. Helst är du utomhus, ute i naturen men går inte det så ser du till att ta med dig lite av naturen in istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även om du har många saker som du vill hinna med den här tisdagen så ser du till att inte stressa. Utmattningen från gårdagen har satt sina spår och du har svårt att öka tempot oavsett om det gäller arbete eller något du gör privat. En vän hör av sig med oroväckande nyheter.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Även om du fortfarande påverkas av Skorpionen så är det inte alls på samma nivå som tidigare. Idag kan du se att du överreagerar på vissa saker och det gör det enklare för dig att hålla din tunga under kontroll. Du vet att dina känslor inte är logiska. Kvällen handlar om kärlek och hemligheter.

Lejonet 23/7-22/8

Du har blivit lovad något och när det löftet inte går att uppfylla blir du väldigt besviken. Även om du logiskt kan förstå varför det blivit på det här viset så tycker din hjärta att du är orättvist behandlad och bortprioriterad på många sätt. Här gäller det att hålla isär fakta från känsla.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen handlar om att göra om saker som inte blivit bra och om att göra rätt för sig. Det blir en intensiv dag där du höjer tempot för att både hinna med det du planerat för dagen och det som du borde ha hunnit under måndagen. En chef eller vän ställer en obekväm fråga till dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Även tisdagen handlar om att gå på känsla. Den här dagen handlar det om att ha fingertoppskänsla och att kunna hitta den perfekta balansen. Som Våg är du van vid att balansera på kanten mellan det som är perfekt och det som kan bli lite överdrivet. Du vet precis när du ska sätta stopp.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns mycket passion och heta känslor i ditt horoskop den här dagen. Du har inget emot att bli uppvaktad, men du har heller inget emot att vara den som tar initiativ. För många Skorpioner kan det här bli en fysisk och het tisdag, särskilt om du har ett förhållande.

Skytten 22/11-21/12

Du har en idé eller vision som du vill följa men omständigheterna har inte varit de rätta förrän idag. Du har både tiden och möjligheten att förverkliga dina planer, men ändå tvekar du. Idag är inte rätta dagen att börja tvivla på dig själv, du kan mer än du tror.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag gäller det att kunna lägga in en högre växel. Du har en massa saker som du bör hinna med och den hjälp som du räknat med uteblir. Det som är positivt är att du arbetar tillsammans med eller springer på en person som förgyller din dag lite extra. Hen är trevlig, social och väldigt hjälpsam.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir en lugn dag då det inte händer så mycket. Det som står på agendan är att träffa en person som kan hjälpa dig med något som har med din semester att göra. Det är lite avgörande för dig att få den här hjälpen om du ska komma iväg på en resa eller utflykt som du planerar.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att ha is i magen och att lita på din intuition. Du brukar ha en känsla för vad som är rätt och fel när det kommer till olika beslut. Idag ska du lita på den här magkänslan, den kommer att leda dig rätt, särskilt i ett längre perspektiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons