Dagens horoskop onsdag 17/7

16 jul, 2024 UPPDATERAD 16 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du komma vidare. Det kan vara i ett projekt på jobbet eller hemma men det kan också handla om att ta sig från en plats till en annan. Du kanske påbörjar en resa eller gör en utflykt den här dagen. Idag ska du vara försiktig med alla former av impulsköp.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan du lägga upp dagen lite efter eget huvud. Du har vissa saker som du behöver göra, men du ser till att lägga dem tidigt så att du har hela dagen fri att göra saker du tycker är kul. Är du på semester så är det samma sak som gäller, klara av det nödvändiga tidigt och var äventyrlig resten av dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

På onsdagen kommer det in eld i ditt horoskop och det gör att du känner dig lite piggare, men du är fortfarande noga med att inte stressa upp dig. Det här är en dag då du gärna testar på nya saker, både privat och på jobbet. Du har ett behov av att utmana dig själv och lära dig nya saker.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Efter vatten kommer eld, i alla fall i ditt horoskop. Onsdagen ger dig en energikick och väcker din nyfikenhet. Det här är en dag då du är öppen för det mesta. Du vill gärna testa på nya saker och träffa nya människor. Du tar för dig i olika sammanhang och du har roligt.

Lejonet 23/7-22/8

Hela onsdagen är en utmaning. Du är trött, på dåligt humör och du har svårt att tygla dina känslor. Även om du försöker vara positiv så sipprar negativa kommentarer och ett grinigt tonfall igenom dina tappra försök att vara glad. Värst är det om du fortfarande jobbar.

Jungfrun 23/8-22/9

Under onsdagen ger eld dig ett extra energikick. Det här är en bra dag att påbörja saker oavsett om det är ett projekt på jobbet eller något så trevligt som en semester. Det här är också en bra dag att resa på. Du har ovanligt mycket nyfikenhet i dig och du ser fram emot utmaningar.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du social, glad och öppen mot okända människor. Det finns en nyfikenhet hos dig som gör att du gärna tar kontakt och påbörjar en konversation. Som singel är du mer mottaglig än du brukar vara, du känner dig redo att träffa någon som du kan skämma bort och som kan skämma bort dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Om början av veckan riktade in sig på tvåsamhet så blir onsdagen mer vänskaplig och social. Det här är en dag som handlar om att fungera i grupp, att ha kul och kunna slappna av. Det kan vara människor du inte känner så väl men du kan också ha en riktig kompisdag.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir en lättsam dag som bjuder på spännande möten med nya människor. Idag kan det mesta inträffa, särskilt om du vågar ta ut svängarna lite. Vad du ska se upp med är en affär som verkar vara för bra för att vara sann, det är den troligen så avstå även om du blir frestad.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag umgås du med en släkting eller familjemedlem. Det kan vara en dagsaktivitet tillsammans eller bara något så enkelt som en fika eller lunch. Det blir en mysig dag där tonvikten ligger på de sociala aspekterna snarare än på att jobba hårt. Kvällen handlar om att träna inför ett specifikt mål.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir en ganska lättsam dag där du är friare än vanligt att göra som du vill. Den här dagen handlar om möten, människor och att göra upp planer framåt. Det blir en trevlig och lättsam lill lördag som med fördel avslutas på en restaurang eller ett trevligt café.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag passar det bra att vara fysiskt aktiv och röra på dig så mycket som möjligt. Kan du är du gärna utomhus större delen av dagen, men går inte det så hittar du på aktiviteter inomhus istället. Det här är också en bra dag att lägga upp en plan när det gäller din träning inför hösten.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons