Dagens horoskop torsdag 18/7

17 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen är du glad, social och nyfiken. Idag har du en förmåga att börja prata med människor lite spontant. Det kan vara i busskön eller på tunnelbanan. Din öppenhet gör att du får höra mycket intressanta saker om de personer som du möter. Idag passar det bra att vara spontan och göra något nytt.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att brinna för det du gör. Det kan vara en hobby eller ett mer allmänt intresse som du ägnar dagen åt men det kan också röra sig om något som har med ditt arbete att göra. Det positiva med Oxar är att de ofta hittar glädjeämnen i vardagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du väldigt spontan och gör saker mer på ingivelse än efter en plan. Du tycker att det är kul att se vart den här dagen leder dig om du inte har några måsten utan bara är öppen för de möjligheter som finns. Under dagen kan ett möte med en äldre person få dig att fundera framåt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du risker, ganska rejäla sådana för att vara du. Kräftan är oftast inte den som gillar att chansa, men idag är du äventyrlig och lite dumdristig av dig. Dagen blir rolig, men tidvis kanske lite väl utmanande. En fråga från en främling kan både smickra dig och förolämpa dig en smula.

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in energi från Skyttens tecken i ditt horoskop och det gör att du får en massa ork till både arbetsrelaterade och privat projekt. Det här är en dag där du gör saker. Om du inte får den respons du önskar från dina närmaste kan du välja att jobba själv eller ge dig iväg på egna äventyr.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du något som du nästan aldrig är i vanliga fall och det är impulsivt. Du går på känsla och du tar dagen lite som den kommer. Är du ledig blir det en härlig dag då du njuter i fulla drag men om du fortfarande arbetar så kan torsdagen upplevas som rörig och du känner att du har dålig koll.

Annons

Vågen 23/9-22/10

En energirik dag där du gärna är aktiv. Oavsett om du ägnar dagen åt en sport, går och tränar eller bara är ute i naturen och njuter av sommaren så blir det en väldigt givande dag. Idag får du även en indikation på nyheter som rör ett arbete, en utbildning eller något liknande.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du våghalsig och tar gärna lite risker. Du känner ett behov av att få göra saker som inte är vardagliga eller gråa. Det blir en intressant dag där du på många sätt utmanar både dig själv och personer i din omgivning att våga mer, tro på sig själv och testa gränser.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du spontan och gör det som passar för stunden. Det är skönt för dig som frihetsälskande Skytt att kunna vara så impulsiv, det blir lite grädde på moset, särskilt om du har semester. Om du jobbar verkar ett lugnare tempo ge dig mer utrymme att göra som du vill.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du användning för din utmärkta förmåga att organisera och göra listor. Stenbocken älskar att ha listor till allt, både när det kommer till arbete och något så enkelt som att packa inför en semester. Listorna ger dig kontroll och är det något du som Stenbock uppskattar så är det att ha koll.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ska du samarbeta med en person som inte pratar samma språk som du gör. Det kan vara en person från ett helt annat land, men det troligaste är att det mer handlar om att ni uttrycker er på väldigt olika sätt och det gör att det lätt uppstår missförstånd.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir en rolig, busig och spontan dag. Det här är en dag då du inte planerar det du ska göra i förväg utan du tillåter dig att vara impulsiv både om du arbetar eller är ledig. Har du semester kan du verkligen ta ut svängarna rejält, varför inte boka en spontan weekendresa?

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons