Dagens horoskop fredag 19/7

18 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om ekonomi och att ta tag i ett sparande. Det finns något som du drömmer om att göra, men för att det ska fungera så måste du ha ett startkapital. Du gillar egentligen inte att spara så i ditt fall kan det vara bra att dra pengar direkt från lönen in i ett konto som du låst.

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande gott humör den här fredagen, kanske mest för att det är just fredag och det är din favoritdag i veckan. Jobbar du den här dagen så kombinerar du hårt arbete med en kreativ touch. Kvällen handlar om vänner, god mat, skvaller och att bara ha det trevligt. Det blir en sen kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Något som hände under torsdagen har fått dig att börja planera längre fram än du brukar. Du är egentligen inte en vän av långsiktiga mål, men något har fått dig att inse att mål är viktigt för att utvecklas. Under kvällen träffar du gärna vänner och går ut och njuter av sommaren.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Om du var impulsiv igår så är du väldigt förnuftig idag. Din äventyrslust och spontanitet är bortblåst. Idag vill du göra saker på ett visst sätt och du tänker inte tänja på regler eller kliva utanför några ramar. Fredagen handlar om ett starkt behov av att bete sig rationellt och agera logiskt.

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen bjuder på nöjen, sommar och impulsivitet. Du möter gärna nya människor den här dagen, samtidigt är du inte heller främmande för att ta kontakt med personer från ditt förflutna. För dig handlar fredagen om att vara nyfiken, öppen och spontan. En riktigt bra dag.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen bjuder på fantastiska miljöer, vackra scener och intressanta möten. Du kan ibland vara lite fyrkantig, särskilt när det kommer till andra människor. Du har svårt för personer som inte faller in under dina ramar, men idag möter du udda individer som både intresserar dig och som du uppskattar att få lära känna.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag säger du tvärt nej till ett erbjudande som du får och det kan vara lite förvånande med tanke på att du ofta har svårt att bestämma dig. Idag följer du dock din magkänsla och den säger dig att det här inte är rätt väg för dig att gå. Kvällen bjuder på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21/11

Du går in i en bubbla idag där du först och främst tänker på det du vill få gjort. Du fokuserar inte så mycket på andra saker och du kan upplevas som svår att få kontakt med. Ofta när du är i din bubbla så mår du väldigt bra, du trivs med att bli helt uppslukad av en sak.

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du gärna hålla dig till en plan. Du är ganska trött den här dagen och du saknar fantasi att hitta på aktiviteter eller ta tag i arbetsuppgifter som ligger utanför det du brukar göra. Ett inrutat schema passar dig utmärkt. Kvällen blir tidig, du behöver få sova ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen bjuder på en del utmaningar men det handlar om saker som är prövande men roliga eftersom du lär dig så mycket. På det hela taget så är fredagen en ganska lättsam och trevlig dag. Särskilt kvällen ser social ut och bjuder på många skratt och massor av god mat.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen innehåller väldigt vardagliga inslag som städning och måsten men den är också väldigt glamorös. Det kan vara att du går bort, bjuder på fest eller skämmer bort dig själv lite extra. Fredagen handlar helt enkelt om det bästa av allt och om att unna sig saker.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det en ovanligt stark envishet i ditt tecken som gör att du sätter dig på tvären när det passar dig, särskilt när det kommer till saker som du INTE vill göra. Du är pigg på att säga nej och du viker inte i din åsikt. I övrigt en trevlig och harmonisk fredag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons