Dagens horoskop lördag 20/7

19 jul, 2024 UPPDATERAD 19 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag har du ett behov av att få vara ifred och att göra saker på dina villkor. Det blir en dag då du undviker vännerna och håller en viss distans till familjen. Du snöar gärna in på en hobby eller något annat som du tycker är intressant. Kvällen bjuder på nyheter som rör dina sommarplaner.

Oxen 20/4-20/5

Efter en intensiv vecka är du rätt så trött den här lördagen och du passar på att vila upp dig ordentligt. Det blir en mysig dag där du småpysslar en del, men du ser också till att komma ut i naturen och njuta av sommaren. Hela lördagen andas en sömnig men härlig stämning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tvillingarna gillar att utmana sig och lära sig nya saker. Under lördagen tävlar du gärna både med andra och dig själv i att utveckla dina kunskaper eller förmågor inom ett visst område. Det blir en rolig, intensiv men också jobbig dag där du tar ut dig antingen fysisk eller psykiskt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det familjen som gäller och för den hemmakära Kräftan är det den bästa av dagar. Du vill gärna hitta på saker, men du ser till att göra saker tillsammans med familjen. Idag är du på ett strålande humör och inte ens lite tråkiga nyheter om vissa planer som du gjort upp kan påverka dig negativt.

Lejonet 23/7-22/8

Du har ett privat problem som du länge skuffat under mattan, men nu finns det både möjlighet och tid att fundera över hur du ska adressera det här dilemmat. För dig handlar det till viss del om att vara tydlig med dina känslor, men också om att försöka undvika att såra någon du tycker om.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag njuter du i full du i av livet, sommaren och känslan att vara här och nu. Det blir en underbar dag som bjuder på roliga upplevelser och lite udda miljöer. Under den här lördagen försöker du vara impulsiv och öppen för att testa nya smaker och upplevelser.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har växt in i ett beslut som rör framtiden och idag tar du ett stort kliv mot dina nya mål. Du har inte bara bestämt dig för vad du vill göra, du har även aktivt sett till att den här drömmen går från vision till verklighet genom att ta initiativ som försäkrar dig om att din dröm blir sann.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag sätter du en hobby i fokus. Det blir en dag som cirkulerar helt kring det här intresset och det kan störa en partner, familjemedlem eller vän. Hen tycker att du lägger alldeles för mycket tid på hobbyn och för lite tid på hen. Kvällen bjuder på nöjen och ett udda sammanträffande.

Skytten 22/11-21/12

Det är familjen som gäller framför allt idag. Du har haft andra planer den här lördagen men det slutar med att du umgås med de personer som får dig att må som bäst, nämligen dina nära och kära. Idag får du roliga nyheter som rör vissa sommarplaner.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är uppdelad på två fokusområden. Dels har du saker som måste göras här och nu och det kräver både planering, tempo samt en hel del förmåga att kunna tänka självständigt. Det andra fokusområdet gäller din framtid, du letar aktivt efter kurser, arbete eller något likande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det vilodag för Vattumannen. Efter en intensiv vecka behöver du en kravlös dag där du kan göra lite som du vill. Det kan vara att du åker bort, pysslar hemma eller ägnar dig åt en hobby. På det hela taget blir en en lugn och skön dag där du verkligen kan koppla bort och njuta av nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag lyxar du gärna till det lite extra. Det kan vara att du köper något extravagant till hemmet eller till dig själv, kanske unnar du dig ett lite finare restaurangbesök eller varför inte en helkväll med kompisarna. Det blir en dag och natt som andas glitter och glamour.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons