Dagens horoskop söndag 21/7

20 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det Fullmåne i Stenbockens tecken och det ger dig en knuff i rätt riktning när det kommer till att förverkliga en plan som du har. Du är bra på att ha visioner, men sedan kommer vardagen i vägen för dina drömmar och du tar dig inte tid att förverkliga dem. Idag kommer du ett steg närmare dina mål.

Oxen 20/4-20/5

Fullmånen i Stenbocken påverkar dig att fatta beslut gällande ditt arbete, den kan också presentera ett unikt erbjudande som du får svårt att tacka nej till. Mycket den här dagen kretsar kring vad du vill göra framöver, hur du ska kunna förbättra dina möjligheter och kring saker som du vill lära dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen ser ut att bli mer familjebetonad, även om det kan finnas vissa tävlingsmoment. Idag rör det sig om lite mer familjevänliga tävlingar såsom kubb, något spel eller att du tar chansen att få briljera med din kunskap inom ett visst område.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har gått och funderat på något under en längre tid. Det är en högst personlig sak men det kan påverka både din närmaste framtid och lite mer långsiktiga mål. Idag driver Fullmånen på ditt beslut. Det som tidigare bara varit en fundering framstår plötsligt som en plan.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det din ekonomi som dikterar dina beslut. Du brukar vara ganska bra på att ha koll på dina pengar, men under sommaren tenderar du alltid att bli lite mer slösaktig än annars. Det finns så mycket saker du både vill ha och göra. Du har alltid haft svårt att säga nej till dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Det är fullmåne i Stenbockens tecken vilket är tätt förknippat med beslut som rör framtiden, karriär och pengar. Idag kan du känna ett starkt behov av att bestämma dig för något som rör just de här områdena och det beslutet kan mycket väl gå tvärt emot det du signalerat tidigare.

Vågen 23/9-22/10

På söndagen kommer Fullmånen hjälpa dig att bli ännu mer säker på vad du vill. Det stabila inflytandet från jord gör att du inte tvekar även om det dyker upp andra frestande erbjudanden. Du står fast vid den väg du valt med ett beundransvärt fokus.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag kan det uppstå en konflikt inom familjen. Du har satt dina intressen i första rummet en hel del den här veckan och det kan en viss person uppleva som både egoistisk och en smula elakt. Du vet att du måste prioritera dig själv mellan varven för att må bra och kunna ge till andra, förklara det för personen ifråga.

Skytten 22/11-21/12

Det är Fullmåne idag och det får dig att fundera väldigt mycket över ett beslut som du står inför. Tidigare skulle du gjort det här valet på känsla, men idag får Stenbocken dig att ta ett steg tillbaka och bli mer analyserande än inkännande.Ditt val bygger mycket på logiska resonemang.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om mer detaljplanerade av dina framtidsplaner. Idag kanske du filar på ett CV, kollar in olika utbildningar, boenden eller kvällskurser. Du har ett mål och du tänker nå det på ett eller annat sätt. Tänk på att ibland är vägen till målet viktigare än själva målet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Nu när Fullmånen är i Stenbocken passar det bra att fatta beslut som rör investeringar och din ekonomi. Idag tar du tag i flera av de planer som du har. Du tycker inte alltid att ekonomi är så kul, men nu när du har ett mål så blir du mer motiverad.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen fokuserar på affärer. Stenbockens inflytande dämpar din impulsivitet och får dig att tänka efter före. Söndagen kan bjuda på en försäljning eller en investering av något slag. Oavsett så blir det en förändring som påverkar dig under lång tid framöver.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons