Dagens horoskop måndag 22/7

21 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen känner du dig på bra humör. Det finns mycket idéer i ditt huvud just nu och du tar en hel del initiativ i olika situationer. För dig handlar dagen om att utforska och testa på. Du tycker att det är roligt med nya aktiviteter, särskilt en dag som denna.

Oxen 20/4-20/5

Efter en skön helg finns det mycket driv i ditt horoskop att göra saker. Är du ledig eller har semester kan de här drivet yttra sig i allt från storrensning hemma till att du börjar renovera. Jobbar du är du väldigt duktig på att få saker gjorda och dina chefer är imponerade av ditt driv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder dagen med en massa energi och du startar upp en hel del olika projekt, men lagom till att du kommit gång med allt så sinar din ork och du vill bara sätta dig ned och göra ingenting. Nyckeln till framgång den här dagen är att göra en sak i taget så att du inte blir stående med påbörjade saker överallt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Den här måndagen handlar det helt och fullt om storslagna gester och spektakulära aktiviteter. Det blir en händelserik dag där du verkligen slår på stort. Är du ute och reser så kan dagen bjuda både på kultur och historia. Är du hemma så skapar du din egen historia.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen går Solen in i ditt tecken och det ger dig en riktig kickstart på veckan. Dagen är som gjord för att sätta igång projekt som kräver lite mer. Även om tålamodet kanske inte är det bästa så finns det en envishet i ditt tecken just nu som hjälper dig att överkomma eventuella hinder.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har stora planer för den här måndagen, men frågan är om orken räcker hela vägen. Ibland vill ögat ha mer än magen klarar så ställ inte för höga krav på dig själv. Sätter du ribban lagom högt så kommer det att bli en bra inledning på veckan. Idag är du ovanligt spontan för att vara du.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Nu när Solen går in i Lejonets tecken och Månen in i Vattumannen så får du inte bara många bra idéer, du får också energin och drivet att genomföra dem. Idag gör du en massa saker oavsett om du är ledig eller arbetar. Den här dagen handlar även om ett oväntat men välkommet möte.

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen handlar om att överraska någon som står dig nära, men för att det ska lyckas måste du kunna hålla masken inför den här personen. Skorpionen har nästan alltid känslorna på utsidan så det är svårt för dig att behålla en hemlighet som du är entusiastisk inför.

Skytten 22/11-21/12

Mellan varven drabbas Skytten av en rastlöshet där du känner ett starkt behov av att få göra det oväntade. Idag är en av de dagar då det kliar i hela kroppen och du har svårt att sitta still. Din förmåga att fokusera är helt borta och du kan upplevas som gnällig och missnöjd.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen fokuserar mycket på framtiden. Du har en plan, men eftersom du inte är säker på att den kommer att fungera så vill du inte bara dubbel gardera dig utan även trippel gardera dig så att du lyckas fullfölja din vision som har med utbildning att göra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om en konflikt på jobbet som du hamnar mitt i. Även om du inte arbetar just nu så blir du ändå inblandad. Du vill egentligen inte behöva ta ställning till problemet, men du inser att du inte har något val. Kvällen kretsar kring en aktivitet som gör dig glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig ovanligt pigg den här måndagen och du vill starta igång en massa saker. Är du hemma kanske du river ur skåp och garderober. Du har så många planer, men plötsligt så kommer det något roligare i vägen och då släpper du allt du har för händerna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons