Dagens horoskop tisdag 23/7

22 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även tisdagen blir en bra dag, även om du inte är särskilt sugen på att vara den som leder oavsett om det är på jobbet eller hemma. Du vill att andra tar kommandot och hittar på saker att göra. Jobbar du håller du dig gärna till rutiner och det som är invant.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen fokuserar mycket på ditt yttre och inre välbefinnande. Du drar ned tempot rejält och väljer att inte stressa även om du har mycket att göra. För dig är det extra viktigt att tänka på dig själv just nu. Dagen kan också handla om att träna eller att unna sig en klippning, massage eller något liknande.

Tvillingarna 21/5-20/6

På tisdagen vänder du blicken inre och skärskådar dig själv med alla dina positiva egenskaper och de bitar du anser behöver bearbetas. För dig blir det en dag som handlar om reflektion men också ett sätt att avsluta saker som du ältat. Det blir en slags mental rensning där du gör dig av med gammal bagage.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag låter du din konstnärliga sida få blomma ut. Oavsett om du arbetar eller har semester så ser du till att kunna uttrycka dig kreativt. Det blir en rolig dag som får dig att tänka annorlunda. Ett möte med en person inspirerar dig och får dig att ta ut svängarna rejält.

Lejonet 23/7-22/8

Du går in i en empatisk period där du är ovanligt inkännande mot din omgivning. Oavsett om det rör sig om en person som du känner väl eller en främling så reagerar du på de omedvetna signaler som hen skickar ut. Idag möter du en person som utstrålar hjälplöshet och du vill inget hellre än att hjälpa.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du glad om det finns människor runt omkring dig som kan bestämma åt dig. Du velar i allt från vad du ska ha på dig till vilken lunch du ska välja. Även om du velar mycket så är du nyfiken och öppen för det mesta. En bra dag att testa på nya saker.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen försöker du driva på en kollega eller vän som inte är lika motiverad som du är. Det rör ett gemensamt projekt som ni ska genomföra tillsammans, men i nuläget är det du som gör det mesta av jobbet själv. I övrigt en givande men ganska lugn dag. Kvällen handlar om att vara spontan.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en vän som går igenom en tuff period och för dig är det viktigt att visa att du finns där. Den här dagen handlar om att ge hen lite extra uppmärksamhet och göra roliga saker tillsammans så att hen glömmer sina bekymmer för en stund.

Skytten 22/11-21/12

Rastlösheten finns kvar med den mildras något av Vattumannens påverkan, idag vill du göra saker och du ser till att påbörja en hel del projekt. Nackdelen för dig kan vara att även om du påbörjar saker så tröttnar du fort och avslutar inget utan väljer att göra något nytt istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en person som attraherar dig mer än du vill erkänna. Har du ett förhållande så kan du uppleva de här känslorna som besvärande. Som singel väljer du troligtvis att inte agera på dina känslor. Du föredrar att personen ifråga tar initiativet. Stenbocken kan vara lite avvaktande.

Vattumannen 20/1-18/2

Mycket den här tisdagen kretsar kring konflikthantering och att kunna säga ifrån utan att såra. Du är en person som blir väldigt arg och irriterad när du väl tappar humöret och då kan det lätt hoppa grodor ur munnen på dig. Idag vill du försäkra dig om att det inte händer.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är all energi som bortblåst och du vill egentligen inte göra någonting alls. Jobbar du håller du dig till dina rutiner och du avviker inte från det du förväntas göra. Är du ledig ska du vara lite snäll mot dig själv. Tänk på att semester inte bara handlar om nöjen, det handlar också om att ta det lugnt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons