Dagens horoskop onsdag 24/7

23 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen är du ovanligt inkännande för att vara dig. Om du har människor omkring dig som inte mår bra kommer du att ana dig till det även om de sätter upp en glättig fasad. Du har också ett starkt behov av att vilja hjälpa till, stötta och lyssna på deras problem.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen ser du till att lyxa lite extra, det kan vara med god mat, köpa dig något fint eller bara göra saker som ger dig en positiv energi. För dig är det viktigt med de små guldkornen i vardagen. Har du semester så slår du på stort, då unnar du dig lite mer storskaligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir en rolig dag där du fokuserar på dig själv och väljer att lyfta fram dina bästa sidor. Periodvis kan du lida av dåligt självförtroende, särskilt när det kommer till vissa yttre attribut. Idag stärker du din självkänsla och lägger medvetet åt sidan dina gamla ideal för att istället måla upp en sundare bild av vem du vill vara.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag låter du din kreativa sida ta sig ett mer praktiskt uttryck. Det kan vara genom ett hantverk, musik eller dans. Du kan också tillfredsställa din konstnärliga sida genom att besöka ett museum eller en arkitektoniskt intressant plats. Kvällen handlar om möten mellan människor.

Lejonet 23/7-22/8

Du brukar inte vara en person som har svårt att släppa taget om konflikter, men det finns vissa saker som sätter sig som taggar och de är nästan omöjliga att göra sig av med. Idag bestämmer du dig att det är dags att släppa taget om just en sådan upplevelse som du ältat i evigheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Påverkan på onsdagen är i stort sett detsamma som tisdagen, du har svårt att bestämma dig men i övrigt är du glad, utåt och samarbetsvillig. Idag kan en familjemedlem komma till dig med ett ekonomiskt dilemma. Tänk på att om du lånar ut pengar kan det skapa problem på sikt.

Vågen 23/9-22/10

Du har en vän som har problem med ett förhållande eller liknande situation och du ser till att inte bara finnas där för att lyssna, du kommer också med konkreta tips och råd. Den här dagen fokuserar mycket på känslor, passion och vänskap. En bra men på många sätt en uttömmande dag.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du har flera vänner som du inte ser så ofta men som du tänker på nästan jämt. Den här dagen är dedikerad till en person som du inte hunnit träffa på evigheter Det blir en rolig dag och ett kärt återseende. Många minnen och starka känslor väcks till liv igen.

Skytten 22/11-21/12

Du har många idéer just nu och du vill gärna uttrycka din konstnärliga sida. Det kan vara i allt från projekt i hemmet till matlagning eller dans. Skytten har många talanger som du gärna odlar när du är ledig. Idag får du chansen att påverka och det gör du gärna. Du gillar att göra ett avtryck.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen passar bra att vara med yngre personer, barn eller djur. Du är ovanligt lekfull den här dagen och du tycker det är kul att släppa loss din barnsliga sida. Dagen handlar också om ett ett vägval som du står inför och om möjligheten att kunna välja sin framtid.

Vattumannen 20/1-18/2

Även onsdagen handlar om att lösa problem och att kunna diskutera utan att bli arg. Trots att utgångsläget inte är det bästa så lyckas du hantera hela situationen på ett moget sätt. Du blir till och med förvånad över ditt vuxna beteende. Du låter inte den här konflikten bli ett problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Mycket den här dagen kretsar kring lugn och harmoni. Du stressar inte oavsett om du har hundra saker på din agenda eller inget alls. För dig handlar den här onsdagen om att ta en sak i taget och inte titta för långt fram. Det är lite av en Carpe Diem dag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons