Dagens horoskop torsdag 25/7

23 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du har ställts lite inför ett dilemma och nu söker du svaret på vissa frågor som har uppstått. Du känner att du inte kan eller vill bestämma dig innan du har alla fakta framför dig. Det finns en styrka i att veta när det är dags att fatta ett beslut och när du bör avstå, en styrka du visar prov på idag.

Oxen 20/4-20/5

Idag kommer det in eld från Vädurens horoskop och det kan göra dig lite stissig. Du får svårare att koncentrera dig och du glömmer bort vad det är du ska göra. Det här är en dag då du bör skriva listor om det är mycket du måste komma ihåg. Kvällen bjuder på fantastiska nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är duktig på att skjuta upp saker, särskilt om du tycker det är tråkigt. Idag blir du trött på dig själv och det gör att du tvingar dig att ta tag i vissa uppgifter som blivit liggande alldeles för länge. Du känner en viss stolthet när du betar av de här områdena. Kvällen handlar om passion.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Om onsdagen handlade om din kulturella sida så blir torsdagen i det närmaste tvärtom. Idag är det fest, nöjen och vänner som gäller. Du släpper loss ordentligt och njuter av att umgås. Idag är du gärna spontan och improviserar aktiviteter. Det blir en härlig dag.

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in eld både från Väduren och Solen i ditt tecken och det ger dig energin att uträtta nästan vad som helst. Inga utmaningar är för stora den här dagen. Det du ska tänka på är att även om du har energin så kan du ha svårt att koncentrera dig längre stunder.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du mycket bra energier i ditt horoskop. Den här dagen handlar om att se och uppleva nya saker. Ska du ut och resa så är det en perfekt dag att påbörja ditt äventyr. Med en kombination av tålamod och drivkraft tar du dig an allt från försenade plan till bilköer och tågstrul.

Vågen 23/9-22/10

Idag väntar goda nyheter och den informationen du får ger dig möjlighet att ta nya tag och börja blicka framåt. Det är slut på att vänta och undra, nu kan du börja planera istället. Den här dagen kan du bli spontan och vilja fira det besked som du fått.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir en livfull och rolig dag då du har många olika aktiviteter inbokade. Den här dagen handlar om att ha tempo, särskilt om du ska hinna med allt du planerat att göra. Kvällen bjuder på nyttig information och en trevlig överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om att testa på nya utmaningar. Oavsett om du arbetar eller är ledig så väljer du det outforskade området framför rutinarbete. Du vill pusha dig själv och det gör du bäst genom att se hur mycket du kan och hur lättlärd du är. Kvällen bjuder på matnyttig information.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har gått och väntat på ett visst besked. Idag får du inte bara veta, du får även goda nyheter som verkligen är värda att fira. Det handlar om ett besked som gör det möjligt för dig att både uppfylla en dröm som du har och samtidigt få möjligheten att spara pengar som du planerat att lägga ut.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det mycket som ska knytas ihop. Kanske är du på väg in i en semester eller så är det projekt i hemmet som ska avslutas innan du ger dig iväg någonstans. Det blir en stressig men ändå ganska givande dag som för med sig ett positivt besked.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en speciell torsdag som bjuder på en högst unik och annorlunda upplevelse. Försök att vara öppen och undvik att ha fördomar, då kommer du få ut det mesta möjliga av den här upplevelsen. Kvällen bjuder på en del utmaningar som har med ett barn eller djur att göra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons