Dagens horoskop fredag 26/7

25 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag vill du träffa vänner och ha kul. Är du ledig kan det bli en heldag utomhus. Varför inte en spontan picknick i en park eller bara strosa i affärer och besöka trevliga caféer. Kvällen handlar om mer festliga nöjen. Du är gärna ute med dina vänner eller ordnar en fest eller middag hemma.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen bjuder på ett firande av något slag, Det kan vara att du går på semester eller håller på att avsluta din ledighet och vill krama ur de sista dropparna av frihet. Det blir en härlig dag och en mysig kväll som med fördel tillbringas utomhus om vädret samarbetar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir äventyrlig. Du gör saker som ligger utanför din komfortzon och det tvingar dig att testa dina gränser. Tvillingen är oftast äventyrligt lagd när det kommer till att våga riskfyllda saker, men idag utmanar du dig själv på ett annorlunda sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen är i stort sett ett oskrivet blad där du gör saker på känsla snarare än att du planerar dem. Det passar dig bra att vara så fri och att känna att du inte behöver ha någon press eller stress på dig. Kvällen handlar om en vän och hens problem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är verkligen redo att testa gränser idag. Inga hinder är för stora eller utmaningar för små för dig att ta dig an. Om gårdagen handlade om att uträtta stordåd så handlar fredagen snarare om fysiska utmaningar, du vill testa hur mycket du klarar av.

Jungfrun 23/8-22/9

Hela dagen andas frihet, lättja och spontanitet. Idag ska du släppa loss och helt gå upp i nuet. Den något fyrkantiga Jungfrun kan tycka att det är lite obekvämt med att vara väldigt impulsiv och att göra saker utan att boka in dem i förväg. Det kräver att du kan släppa lite på ditt kontrollbehov.

Vågen 23/9-22/10

Ny dag nya planer. Du har tänkt om och du är ganska nöjd med det du kommit fram till. Vanligtvis brukar du överväga och vela en hel del innan du kommer fram till vad du vill, men inte idag. Du har en bra magkänsla och den väljer du att gå på. Kvällen blir ganska fysiskt aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du gärna träffa alla dina vänner samtidigt, gamla som nya. För att få ihop din träff har du olika alternativ att välja mellan, allt från en middag hemma till en spontan träff med kubb i en park. Möjligheterna är oändliga. Det viktigaste är att så många som möjligt tar sig tid att dyka upp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det främst dina närmaste vänner eller din partner som gäller. Du umgås gärna två och två medan större grupper gör dig matt och du får svårt att fokusera. Den här dagen kan bjuda på romantik, särskilt för Skyttar som har ett nytt förhållande.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en mysig dag där du gärna firar det besked som du fick under gårdagen. Även om du kombinerar arbete och nöje så blir det ändå en bra dag. Du har mycket du vill prata med dina vänner om så att en middag kanske är att föredra framför en helkväll på stan. Idag får du även ett roligt, men oväntat förslag.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om att fira men också om att helt kunna gå upp i nuet. Tar du semester idag så är det känslan av långa, lata dagar framför dig som du vill fira, men även ett roligt besked eller goda nyheter är värda att skåla för. Kvällen blir inte så sen, men den bli härlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en vän som aldrig kliver ur sin bekvämlighetszon, men idag försöker du få med hen på något som du vet att hen skulle gilla men som hen aldrig har prövat. Om du bara lyckas locka med personen ifråga ut så kommer ni har en riktigt rolig dag framför er.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons